Hlavní navigace

Obrazem: Rio de Jezerka aneb podzimní série setkání AT Computers

19. 10. 2018
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: AT Computers
Na letošní podzimní sérii setkání distributora AT Computers se prostřídalo bezmála 1 400 hostů, na které vždy čekal odborný program, workshopy a odměna v podobě večerní party ve stylu brazilského karnevalu.

Společnost AT Computers má za sebou tradiční šňůru podziních partnerských setkání v hotelu Jezerka na Seči. Letošním ročníkem prošlo bezmála 1 400 hostů a své novinky zde předvedlo na 70 výrobců.

První kroky resellerů v hotelu Jezerka zamířily do tropického ráje mezi palmami, kde už je vítaly usměvavé hostesky v barevných parukách a havajských sukýnkách a nabízely welcome drink v podobě sangrie, pro kterou se někteří vraceli i několikrát.

Jak už je u ATC zvykem, reselleři byli již na začátku rozdělováni do pěti týmů – vybírali z pěti duhových barev triček s obrázkem tropického pralesa. Celý hotel byl vyzdoben živými i umělými rostlinami a barevnými girlandami plameňáků, ananasů a palmiček.

Na úvodní ranní přednášce ATC byla ke každému týmu přidělena jedna hosteska, která resellery prováděla hotelem po celý den do jednotlivých sálů na prezentace a workshopy. Tam mohli účastníci získávat korálky, které pak směňovali v tombole plné dárků.

Odpolední přednášku za ATC uvedli obchodní ředitel Petr Vaněk a marketingový ředitel Martin Wanke, kteří shrnuli dosavadní vývoj trhu distributorů, včetně retailu a online prodejů za první dvě čtvrtletí roku 2018.

Dalším tématem byla podpora partnerů v oblastech LFD, sítí, gamingu a dalších. Dále pak zmínili novinky na webech ATC včetně nových popisů produktů, nové kategorie „chytrá domácnost“ nebo vylepšeného vyhledávání a filtrování produktů.

Zazněly také informace o distribuci elektronických softwarových licencí, přehled herních PC značky X-Diablo a nemohla chybět ani největší herní novinka ATC tohoto roku v podobě vlastní značky herního příslušenství X-Gamer.

Odpolední soutěže pro tentokrát distributor vynechal. Kongresový sál byl od odpoledne uzavřen a probíhala v něm rozsáhlá a tajemná přestavba, aby večerní program zůstal překvapením až do poslední chvíle.

Poslední workshopy končily kolem sedmé hodiny – v tuto dobu se všichni mohli těšit na chutný raut v restauraci hotelu, včetně exotických mořských pokrmů. S úderem osmé hodiny pak konečně došlo na hlavní překvapení.

Napřed se ozval zvuk bubnů a píšťalek a poté se objevil průvod připomínající brazilský karneval složený z bubeníků, hostesek, brazilských tanečnic a tanečníků, muzikantů a zpěváků latinskoamerické kapely, go-go tanečnic a capoeiristů.

Průvod zamířil právě do restaurace a přímo vyzýval všechny zúčastněné, aby s ním pokračovali až do kongresového sálu. Před ním už hostesky rozdávaly slaměné klobouky a sluneční brýle a všichni pak mohli vstoupit do tropického ráje.

Plážové bary s míchanými drinky i čerstvými kokosy, lehátka a měkká křesílka k odpočinku, palmy a exotické stromy na každém rohu, ale také obrovská vodní stěna obklopena zelení, ze které padala voda tvoříce obrázky palem, plameňáků nebo loga ATC.

Celým večerem hosty provedl temperamentní moderátor a showman Jamba a účastníky čekalo jedno taneční vystoupení za druhým. Během celého večera pak partnerům hrály kapely Carisma a Thesecovery.

Channelworld_ozveny

Během celé party byly také před kongresovým sálem připraveny malířky, které zájemcům vytvořily nejrůznější ornamenty a malby kdekoli na těle. A reselleři nepřišli ani o soutěže, tentokrát o nejlepší taneční pár, nejkrásnější malbu na obličeji a další.

Zdroj: AT Computers

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double