Hlavní navigace

Vydražte si u ATC unikát

27. 11. 2018 19:22

Sdílet

Reselleři, vendoři, kolegové z ATC - spustili jsme pro vás jedinečnou akci "ATC aukce".

Zapojit se můžete na stránkách https://aukce.atcomp.cz/.

Aktuálně je spuštěna ATC aukce o notebook z limitované edice Lenovo vyrobený k 25. výročí prvního představení ThinkPadu – v ČR se objevilo jen 10 kusů a jeden z nich jsme dostali darem k 20. výročí od založení AT Computers. 

Aukce končí ve čtvrtek 29. 11. 2018 ve 12:00 hodin a výtěžek půjde nadaci Dobrý anděl, která pomáhá rodinám, jež se vlivem nemoci dostaly do tíživé životní i finanční situace.

Zúčastnit se můžete všichni vy, co u nás máte registraci, tedy přiřazené WR číslo. Pokud jej nemáte, stačí vyplnit registrační formulář https://www.atcomp.cz/atchomesite/registration a bude vám přiřazeno. S případnými dotazy vám ráda poradí kolegyňka Katka Nováková novakova@atcomp.cz.

Vyhrazujeme si však právo přiřadit registrační číslo jen určitým zájemcům - aukce není určena široké veřejnosti a chceme tuto jedinečnou možnost nabídnout právě vám, kteří do ICT světa patří. A pak už se do aukce můžete směle zapojit :)

Podobné unikátní aukce budeme pořádat cca 10x ročně – vždy se bude jednat o jedinečné produkty a služby, ať už ze světa ICT, nebo ze života ATC, a výtěžek půjde na dobročinné účely. 

Staňte se součástí napínavé aukce, kde vítězí nejvyšší nabídka, zažijte stoupající adrenalin na vlastní kůži! Odměnou vám kromě unikátní výhry bude i hřejivý pocit, že pomůžete dobré věci...

ATC team

27. 11. 2018 19:22
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.