Velký letní update od Stratodesku

LocalDisti s.r.o.  | 16. 7. 2024 17:38

Stratodesk vydal nový performance update na NoTouch; NoTouch 3.6.0. Tentokrát se soustředili na jednoduchost prostředí tiskáren, hlavně na Internet Printer Protocol (IPP). Jednoduché rozpoznávání tiskáren, také IPP Everywhere pro všechny tiskárny propojené v síti. Mimo obecných Quality of Life upgradů a novinek se uživatelé NoTouch a Azure Virtual Desktop (AVD) a Windows 365 mohou těšit na nové funkce jako automatické připojování na tiskárny, vizuálně zlepšené editování parametrů a v neposlední řadě podpora 3rd party App ID pro integraci externích aplikací.

Stratodesk neustále pracuje na zlepšovaní svého produktu a uživatelského prostředí. S přidáváním dalších nesčetných funkcí a novou verzí NoTouch Center můžeme očekávat, že bude lepší než kdykoli předtím.

Pokud se chystáte upgradovat na nejnovější verzi a máte aktivní podporu, stačí se přihlásit do svého zákaznického portálu.

Jestli se chcete dozvědět víc, neváhejte nás kontaktovat na info.cz@localdisti.cz.

LocalDisti s.r.o.  | 16. 7. 2024 17:38