Hlavní navigace

V sortimentu Joyce nově chytré IP kamery

21. 8. 2015 17:49

Sdílet

Zájem o inteligentní kamerové systémy stoupá, proto zařazujeme do naší nabídky více typů venkovních i interiérových kamer a také velkokapacitní mini nahrávací zařízení.

Novinek v nabídce Joyce najdete opravdu hodně, za zmínku určitě stojí kamery s Full HD obrazem a motorizovaným zoomem, které můžete ovládat i přes mobil. Kamery Well Milesight vynikají svou vysokou kvalitou videa i řemeslným zpracováním. Nabízí chytré IP funkce a výhody SIP účtu. Za tyto vyjímečné vlastnosti také dostala jedna z kamer rodiny Well Milesight prestižní hodnocení HD World Excellent produkt roku 2015.

Motorizovaný zoom je pecka

Ovládejte objektiv a ostření kamery na dálku, ať jste kdekoliv, přes web nebo aplikaci v mobilu. S kamerami Well Milesight už vám neunikne ani myš, můžete tak být v klidu doma nebo třeba u vody. Venkovní kamery Well Milesight poskytnou ostré záběry za každého počasí, díky chytrým funkcím mají jasný obraz za deště i v přímém slunci.

Interiérové kamery zachytí pohyb i v noci

Kamery Well Milesight v sobě spojují brilantní obraz, chytré funkce i energetickou úspornost. Nabízí obraz ve vysokém rozlišení ve dne i v noci, jsou nenápadné a velikostně se vejdou do dlaně. Pro tyto kamery opravdu platí, že jsou malí, ale šikovní.

Ultra tiše, s tera kapacitou

S velkokapacitním mini NVR můžete nahrávat záznam až z devíti kamer. NVR Well Milesight je ultra tiché, velikostí srovnatelné se smartphonem, přesto se do něj vejde až 4 TB záznamů.

21. 8. 2015 17:49
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.