Hlavní navigace

ThreatGuard 3.0 je tady!

12. 5. 2020 11:57

Sdílet

Služba ThreatGuard – tzv. „radar IT hrozeb“ přichází s verzí 3.0 s novými funkcionalitami a v současné době pandemie nabízí všem firmám bezplatné užívání na 60 dní.

Co je ThreatGuard?

ThreatGuard je expertní služba s týmem IT analytiků vyhledávajících nejnovější kybernetické hrozby a útoky na veřejně dostupných i neveřejných zdrojích internetu. U těchto hrozeb vyhodnocují relevantnost pro firemní aktiva, následně připravují nápravná opatření v podobě workaroundů a konfigurací, jež jsou následně dostupné jednoduchou cestou na webovém portálu.

Co nejzásadnějšího z pohledu nových funkcionalit přináší TG 3.0?

ThreatGuard 3.0 nabízí nespočet nových funkcionalit, a to také díky feedbacku ze strany zákazníků. Mezi nejzásadnější nové funkcionality v ThreatGuard 3.0 patří:

  • Rozhraní pro integraci do dalších systémů (SIEM, SOC, SOAR, apod.)
  • Rozšířené možnosti filtrování, rozšíření datových zdrojů hrozeb o CSIRT ČR a CSIRT SK, kdy jsou informace z těchto zdrojů dostupné přímo v naší webové aplikaci
  • Dále je určitě velice zajímavá HTML5 notifikace pro prohlížeče, čímž jsou uživatelé mobilních telefonů jednoduše informováni o nově přidaných hrozbách 
  • Poslední novinkou v ThreatGuard 3.0 je kompletní úprava GUI a zobrazování jednotlivých hrozeb

Je možné službu bezplatně otestovat?

Samozřejmě, že ano. Běžně nabízíme testovací licenci do ThreatGuard na 30 dní ZDARMA, avšak aktuálně v této nelehké době, kdy je celý svět zasažen COVID krizí, nabízíme naši expertní službu na 60 dní ZDARMA pro všechny zájemce.

Testovací licenci si jednoduše můžete vyžádat na www.threatguard.cz.

V případě dalších otázek neváhejte kontaktovat kolegy ze společnosti COMGUARD na sales@comguard.cz.

12. 5. 2020 11:57
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.