Hlavní navigace

Společnost McAfee vstupuje na trh s MDM technologiemi

24. 10. 2018 12:16

Sdílet

Nové portfolio produktů MVISION společnosti McAfee přináší produkty chránící endpointy, ale právě také mobilních zařízení. Jednou z nejzajímavějších je podpora managmentu pro Microsoft Defender, takže ve výsledku lze kombinovat zabezpečení Microsoft a McAfee s jednotnou správou.

Společnost McAfee představila nové řešení MVISION, s nímž nově vstupuje také na trh s MDM technologiemi. MVISION Mobile je založeno na technologii Zimperium.

Nové portfolio produktů MVISION přináší produkty chránící endpointy, ale právě také mobilních zařízení. MVISION nabízí možnost integrace s produkty třetích stran, jednou z nejzajímavějších je podpora managmentu pro Microsoft Defender, takže ve výsledku lze kombinovat zabezpečení Microsoft a McAfee s jednotnou správou.

MVISION umožňuje integraci bezpečnostní infrastruktury pomocí ePolicy Orchestratoru. Nasazení ePO je možné on-premise nebo skrz AWS. McAfee ePo je výchozím bodem pro správu v organizaci a umožňuje správcům jednotnou viditelnost i pro mobilní zařízení, která jsou viditelná stejně, jako ostatní endpointy.

Produkt MVISION Mobile chrání uživatele a jejich mobilní zařízení. detekuje hrozby a zranitelnosti na všech zařízeních Apple, iOS nebo Google Android. Jedná se o řešení, jenž lze vhodně aplikovat na mobilní zařízení BYOD.

On-device detekce poskytuje ochranu zařízení bez ohledu na to, zda je připojeno přes firemní sít, veřejný přístupový bod, mobilního operátora nebo se nachází v režimu offline. Na obranu proti pokročilým hrozbám používá tzv. machine learning čerpající rozsáhlé množství dat z miliónů zařízení po celé síti k identifikaci bezprostředních hrozeb a útoků, i včetně těch, které nebyly ještě objeveny. Síťová ochrana informuje administrátory a zaměstnance o nechráněném nebo nebezpečném připojení, kdekoli je jejich zařízení připojeno k síti.

MVISION umožňuje integraci s jinými mobile managementy. Pro organizace, které jsou velké nebo segmentované, je důležité mít více než jeden mobile management nasazený v počítačové infrastruktuře. Zákazník tím může využívat více mobile managementů od jiných výrobců k získání kritických mobilních dat a bránit se proti hrozbám a zranitelnostem.

24. 10. 2018 12:16
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.