Hlavní navigace

SonicWall rozšiřuje zabezpečení okraje sítí

29. 6. 2020 15:34

Sdílet

Značka SonicWall posiluje svou nabídku v edge security prostřednictvím nových multigigabitových přepínačů a nového řešení Secure SD-BRANCH.

Nové řešení SD-BRANCH z dílny značky SonicWall přináší zabezpečení, připojení a správnu organizacím s rozptýlenými pobočkami nebo malým a středním firmám. Nové multi-gigabitové přepínače urychlují čas nasazení a správu vzdálených poboček. Pokročilá ochrana koncových bodů umožňuje pokročilé aktualizace, řízení i správu obsahu.

schéma řešení SoniWall

Organizace se neustále potýkají se správou nezbytných bezpečnostních opatření, aby zmařily eskalující kybernetické útoky. Aby se zjednodušilo nasazení zabezpečení, správy a viditelnosti pro organizace, SonicWall představil nové zabezpečení SD-BRANCH a kompletní řadu nových multi-gigabitových přepínačů, pro nákladově efektivní škálovatelnost a vzdálenou správu nebo pobočková umístění.

Obchodní úspěch se často kryje s expanzí, což vede ke zvýšené potřebě zviditelnění, zabezpečení a šířky pásma v distribuované organizaci,“ uvádí prezident a generální ředitel SonicWall Bill Conner. „Svět se začíná znovu otevírat a organizace musí přepracovat nový obchodní normativ, který zahrnuje implementaci nákladově efektivních, softwarově definovaných principů sítí a zabezpečení v rámci celého podniku.“

Nové funkce SonicWall Secure SD-BRANCH zjednodušují potřeby správy spojené s distribuovanými lokacemi, kampusy a pobočkami, zajišťují správu LAN, WAN a bezpečnostní kontroly z jednoho místa.

Doplňkové funkce nasazení Zero-Touch pomáhají řešit nedostatek odborníků na kybernetickou bezpečnost tím, že umožňují rychlé nasazení zařízení a služeb. Cenově výhodné zabezpečené SD-WAN umožňuje organizacím využívat levnější internetové linky.

Nové přepínače SonicWall mají 7 modelů pro všechny obchodní případy. Nová řada přepínačů SonicWall s více gigabitovými linkami bezproblémově spolupracuje s firewally SonicWall nové generace a bezdrátovými přístupovými body SonicWave, čímž vytváří komplexní multi gigabitovou síť, kterou lze snadno spravovat pomocí Capture Security Center, cloudového škálovatelného systému správy zabezpečení.

Zvýšení ochrany koncových bodů pro uživatele

Běžné operační systémy, včetně koncových bodů využívajících Windows, Windows Server, Mac a Linux, jsou chráněny před malware, ransomware a jinými škodlivými útoky pomocí účinné autonomní detekce, jak v datových kritických centrech, tak i v samostatných odpojených sítích.

Uživatelům zaručují stejnou ochranu i mimo hranice podnikových sítí jako v případě mobilního připojení nebo práce z domova. SonicWall Capture Client pomáhá řídit a spravovat obsah přístupný koncovým bodům pomocí konfigurovatelných zásad, které umožňují nebo blokují přístup k různým webům. To umožňuje správu zabezpečení koncových bodů a filtrování obsahu ze stejné konzoly pro správu. Rovněž zahrnuje přehledy webové aktivity pro snazší rozpoznávaní potencionálně nebezpečných aktivit.

Vzhledem k tomu, že se počet koncových bodů stává pro IT oddělení stále větší výzvou při správě a ochraně, může kombinace ochrany SonicWall Capture Client, Secure Mobile Access a Cloud Application Security poskytnout ochranu koncovým uživatelům, zařízením a aplikacím mimo tradičně zabezpečenou síť.

Bezpečnost „bez hranic“pro „nový obchodní normativ“

Distribuovaná IT realita vytváří nebývalý nárůst expozičních bodů napříč podniky, SMB a vládami. Sjednocená platforma SonicWall Boundless Cybersecurity chrání před nejmodernějšími hrozbami a útoky „neomezenou“ pracovní silou vzdálených, mobilních a cloudových uživatelů.

Tento přístup chrání organizace před celou řadou útočných vektorů, včetně sítí, e-mailu, mobilního a vzdáleného přístupu, cloudu, aplikací SaaS, koncových bodů, zařízení IoT a Wi-Fi.

Další informace naleznete na www.sonicwall.com/boundless.

29. 6. 2020 15:34
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.