Hlavní navigace

Seznamte se s telefony Yealink řady SIP-T4x

3. 8. 2018 8:35

Sdílet

Z bodu A do bodu B se dostanete i trabantem. Novým luxusním autem bude ale cesta mnohem příjemnější, nemyslíte? Stejně tak příjemné je i telefonování s telefony značky Yealink! Představujeme telefony Yealink SIP-T4x řady pro telefonování v kvalitě, která uspokojí i toho nejnáročnějšího uživatele.

Telefony přítomnosti nejsou jen o dokonalém zvuku

Řada T4x telefonů Yealink se skládá z následujících modelů: SIP-T40G, SIP-T41S, SIP-T42S, SIP-T46S, SIP-T48S. Telefony jsou charakterizovány pojmy IP a PoE. IP pro oblíbený způsob přenosu hlasu přes internet a PoE značí napájení přes ethernetový port. To mimo jiné znamená o kabel na stole méně! Proto v balení nehledejte síťový adaptér. Pojďme se ale podívat na další a zajímavější vlastnosti těchto pěti telefonů:

  • Telefony nabízí atraktivní a čistý design skvěle padnoucí jakémukoli modernímu prostoru.
  • Telefony podporují kodek Opus, který se postará o vysoce kvalitní zvuk.
  • Můžete si vybrat až z 9 výzváněcích melodií. Nelíbí se vám ani jedna? Nahrajte si vlastní!
  • Upravte si podle situace jak hlasitost vyzvánění, tak hlasitost hovoru.
  • Do telefonního seznamu si můžete uložit až 1000 kontaktů.
  • 100 je číslo pro seznam příchozích hovorů, 100 čísel je také v seznamu odchozích hovorů a 100 je také počet zmeškaných hovorů.
  • Pokud jste museli odběhnout zrovna ve chvíli, kdy Vám někdo volal, barevná LED indikace Vám to hned prozradí.
  • Jediným stiskem tlačítka můžete spustit hlasitý odposlech, ztlumit mikrofon nebo se přepnout na sluchátka, která můžete využívat i bezdrátová.
  • Telefony podporují i vícecestnou skupinovou konferenci.
  • Všechny tyto telefony na Vás budou mluvit Vaší řečí - telefony mají českou i slovenskou lokalizaci displeje i webového managementu.

V čem se telefony odlišují?

Že se stoupajícím číslem označující telefon stoupá jeho kvalita a také cena se dá předpokládat. Jaké jsou ty největší odlišnosti a pro koho je daný telefon vhodný?

SIP-T40G má 2,3 palce velký, černobílý podsvícený displej, 3 SIP účty a 3 programovatelná tlačítka. Skvěle se bude vyjímat na stole Vaší asistentce nebo třeba účetní.

SIP-T41S nabízí 2,7 palcový, černobílý podsvícený displej, 6 SIP účtů a 15 programovatelných tlačítek. Ta ocení například obchodníci nebo nákupčí, kteří si mohou pod tlačítka navolit své oblíbené zákazníky či dodavatele.

SIP-T42S má stejné vlastnosti displeje jako předešlý T41S. Také má stejný počet programovatelných tlačítek. Počet SIP účtů je ale dvojnásobný. 12 SIP najde využití například pro mobilní pracoviště, kde se mohou kolegyně střídat.

SIP-T46S disponuje oproti předešlým modelům USB portem. Velikost barevného displeje je 4,3 palce. SIP účtů je 16, počet programovatelných tlačítek je 27. Telefon doporučujeme umístit třeba na recepci. Okouzlí nejednu návštěvu a i vaše recepční bude s chutí přepojovat a vyřizovat příchozí hovory.

SIP-T48S nakonec je opravdová lahůdka. USB port navíc. 7 palcový dotykový displej s vysokým rozlišením. 16 SIP účtů a 29 programovatelných tlačítek. Pro koho jiného se může tento model hodit? Přece pro Vás!

Zaujala Vás naše řada T4x telefonů značky Yealink? Podrobnější informace a celou technickou specifikaci najdete na našich stránkách. V případě zájmu kontaktujte našeho obchodníka, který Vám ochotně poradí a zodpoví veškeré Vaše dotazy.

3. 8. 2018 8:35
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.