Hlavní navigace

Setkání eD Profi navštívila třicítka IT výrobců i smyčcové kvarteto

8. 11. 2018 14:30

Sdílet

Partnerská síť eD Profi má za sebou druhou letošní akci pro české partnery. V úterý 30. října ji navštívilo na 200 účastníků, kteří na jihu Čech zhlédli 15 odborných přednášek a navštívili Muzeum čokolády.

„Letošní podzimní ročník eD Profi jsme se rozhodli přenést do malebného a historického města Tábor, konkrétně do LH Hotelu Dvořák. Po několika akcích eD Profi, které se konaly v hotelu Galant v Mikulově, účastníci tuto změnu velmi příznivě uvítali,“ uvedla k místu konání akce Lenka Paříková, organizátorka eventu IT distributora eD system.

O úvodní slovo na jihu Čech se postaral obchodní ředitel společnosti eD system Vladimír Prinke s marketingovým ředitelem Šimonem Churým. Společně tak otevřeli další ročník setkání partnerů sítě eD Profi, která ještě do letošního jara nesla název Klikman.

Po úvodním slovu následovalo celkem 15 odborných přednášek. Slova se ujali například Iva Srnková za HP, Pavel Záchenský za Western Digital, Tomáš Hnilica za LG nebo Marcel Divín za Epson. Krom těchto prezentací vystavovala své produkty a představovala novinky třicítka světových výrobců, mezi kterými byli například Samsung, Canon, Epson, HP, Armor, Brother a další.

„Po celodenním přednáškovém maratónu jsme pro partnery připravili prohlídku nedalekého Muzea čokolády, kde se návštěvníci mohli dovědět zajímavé informace o výrobě a produkci čokolády z historie i současnosti, ale především zhlédnout krásné, detailně propracované exponáty, vyrobené z čokolády i marcipánu, a doslova vdechnout kouzlo a vůni čokolády,“ přiblížila večerní část akce Lenka Paříková.

Večer byl pro partnery připraven mimo jiné bohatý raut v restauraci La Cave za doprovodu příjemné hudby v podání smyčcového kvarteta Unique Quartet.

Setkání partnerů sítě eD Profi nahradilo pravidelné akce konané pod značkou Klikman a Digipro. Organizátor těchto eventů, distributor eD system a. s., další setkání s českými partnery chystá na jaře. Účastníci se sejdou 14. května.

Odkaz na fotky z akce:

https://photos.app.goo.gl/jkz5UXzfHaMx6YFp8

Tiskový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz

8. 11. 2018 14:30
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.