Hlavní navigace

Rozšiřujeme nabídku o produkty Yealink

27. 3. 2019 15:17

Sdílet

Začátkem března jsme do našeho ceníku zařadili značku Yealink, která představuje možné řešení VoIP a videokonferenčních potřeb firemních zákazníků. Produktový manažer je Augustin Uhlíř auhlir@sws.cz, 577 640 401.

Yealink CP960

Nový špičkový audiokonferenční telefon je založený na systému Android 5.1.1 s třemi všesměrovými mikrofony, které pokryjí až 6m přenosu. Rovněž disponuje funkcí redukce okolního zvuku a nabízí tak křišťálově čistou zvukovou kvalitu.

Yealink SIP-T27G

Nástupce populárního modelu Yealink SIP-T27P. Tento nový model v sobě zahrnuje rychlejší odezvy v uživatelském rozhraní díky novému výkonnějšímu hardwaru. Za přispění kodeku Opus dodává vynikající kvalitu zvuku a přináší živou hlasovou komunikaci.

Yealink SIP-T42S

Moderní manažerský VoIP telefon s pestrou funkční výbavou a 2,7” černobílým LCD displejem. Telefon kombinuje moderní technologie se špičkovým designem a uživatelským komfortem. Disponuje 12 SIP účty a duálním 1 Gb/s switch (Router&Switch). K dispozici budete mít velký telefonní seznam na 1 000 kontaktů, podporu Broadsoft telefonních seznamů, ale i XML a LDAP seznamů. Podpora kodeku Opus.

27. 3. 2019 15:17
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.