Řešení pro efektivní komunikaci i v době karantény

27. 3. 2020 14:51

Současná situace se šířením koronaviru Covid-19 se zajisté v určité míře dotkla mnoha z Vás. Řada společností musela upravit režim svého fungování a pracují ve velké míře v režimu home-office. Ani v takovém případě však nemusíte přijít o efektivní způsob komunikace s okolním světem.

Většina z Vás si už určitě našla své komunikační kanály, jak v této dočasné situaci komunikovat. Nicméně jak se ukazuje, omezení pohybu nemusí být tak krátkodobou záležitostí, jak jsme všichni doufali. A možná, že řada z Vás již nyní začíná narážet na omezení jednoduchých free komunikačních platforem, které jste na začátku v zájmu rychlého zprovoznění logicky zvolili.

Pokud takováto situace nastane i u Vás, počítejte s námi!

Nabízíme Vám mnohá řešení, z nichž si určitě každý vybere to pravé pro své potřeby:

• Microsoft Teams videokonferenční řešení se širokou škálou certifikovaných koncových terminálů
  • SIP/H.323 videokonferenční řešení - bohatá nabídka softwarových endpointů i hardwarových endpointů či MCU
  • Cloud ústředny k okamžitému nasazení spolu se SW klienty Linkus zdarma na 90 dní
  • Široká škálaprofesionálních náhlavních souprav se všemi typy konektorů
  • Audiokonferenční telefony s kvalitními  mikrofony a reproduktory pro vytvoření až 5 cestné audiokonference
  • Již brzy v naší nabídce najdete kvalitní endpointy pro profesionálnější využití Zoom videokonferencí

Celou naši nabídku najdete na www.joyce.cz

I přes mimořádná opatření jsme tu stále pro Vás! Neváhejte nás kontaktovat, pomůžeme Vám s výběrem vhodného řešení a uděláme maximum pro Vaši spokojenost.

Tým Joyce ČR

27. 3. 2020 14:51