Hlavní navigace

RESELLEŘI, DĚKUJEME...

8. 10. 2019 16:40

Sdílet

V unikátní celosvětové anketě CONTEXT ChannelWatch jsme díky vám a vašim hlasům získali ocenění "Distributor roku 2019".

CONTEXT ChannelWatch je jedním z největších online průzkumů IT prodejců na světě, který každoročně poskytuje klíčový náhled do chování, názorů a předpovědí více než 6 500 prodejců v oblasti IT.

Obchodní partneři hodnotí distributory podle různých kritérií – všechny odpovědi se považují za důvěrné a výsledky jsou založeny pouze na agregovaných datech. Výsledky pak umožňují sledovat situaci na aktuálním trhu a najít jednotlivým distributorům případná zlepšení.

V letošním roce byla do ankety zařazena novinka - hodnotili jste své distributory v celé řadě klíčových oblastí služeb a díky vám jsme si odnesli nově i nejvyšší ocenění v kategorii Nejlepší cloud partner a Nejlepší retail partner.

Jsme nadšeni, že jsme opět dosáhli nejvyšší mety v této jedinečné celosvětové anketě. Děkujeme partnerům za každý hlas! Každé ocenění je zásluhou letité každodenní práce celého týmu ATC – všem za jejich práci upřímně děkuji. Zároveň nespíme na vavřínech, naopak. Stále zdokonalujeme naši práci, proma, školení, stále se můžete těšit na nové a nové projekty,“ vyjádřil se k ocenění Martin Wanke, marketingový ředitel ATC.

Váš ATC team

8. 10. 2019 16:40
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.