Hlavní navigace

Poděkování za účast na Technologické snídani pro Partnery 2019

23. 10. 2019 14:35

Sdílet

Zúčastnili jste se minulý týden technologické snídaně COMGUARD pro získání nejaktuálnějších novinek TOP 10 dle Gartner?

Není akce jako akce. Rádi maximálně využíváme svůj drahocenný čas. Jinak tomu nebylo ani v pátek 18. 10. 2019 v Praze na technologické snídani v GreenPointu. Už samotný výběr lokace byl skvostný. Vládla tam pohodová atmosféra za doprovodu nejaktuálnějších novinek z TOP 10 dle Gartner.

COMGUARD nám nabídl novinky v rámci vlastní služby ThreatGuard (virtuální bezpečnostní analytik). ThreatGuard jako on-line hlídač a poradce proti hrozbám poskytuje komplexní, rychlý přehled a podporu, jakou si každý IT security manažer může přát. COMGUARD nejen informoval o novinkách, ale byla zde i praktická možnost vyzkoušet si službu ThreatGuard on-line. Samozřejmostí byla i volná licence ThreatGuard na měsíc zdarma. 

Výběr témat snídaně  TOP 10 z nejpalčivějších oblastí dle Gartner byl podpořen praktickými ukázkami a diskuzí v nejužším kruhu specialistů COMGUARD. Dotkli jsme se oblastí McAfee MVISION Cloud – komplexní ochrana pro CLOUD, WALLIX Bastion – správa privilegovaných PŘÍSTUPŮ, Rapid7 – Nepřetržité adaptivní řízení rizik a zranitelností (CARTA), Lastline „NEXT Generation Sandbox“.

Xbowling Strašnice je sázka na jistotu! Pokračování nabitého programu technologické snídaně COMGUARD volnější formou bylo příjemné! Kulinářské speciality vybrané restaurace se nesly ve znamení čerstvosti, originality. Bowling disponoval skvělým vybavením. Naši hráči nejlépe uspěli v počtu sražených kuželek na konci dráhy. Bowling i technologická snídaně COMGUARD nemají žádná omezení. Neformální prostředí, špičkoví odborníci a možnost seznámit se s aktuálními novinkami z TOP 10 dle Gratner učinili snídani informační bombou!

Důležité v IT je nejen shromažďování informací, ale co nejrychleji je i konkurenčně využít. Jsme rádi, že technologická snídaně vás motivuje k co největšímu využití získaných dat! Spojení snídaně s aktuálními informacemi z oblasti IT security je výborná volba.

Důležité informace:

Těšíme se na další technologickou snídani s Vámi!

Tým COMGUARD a.s., marketing@comguard.cz

23. 10. 2019 14:35
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.