Hlavní navigace

Otevřete dveře svým projektům s ADI se zámky Promix

ADI Global Distribution  | 29. 6. 2021 9:00

Sdílet

Malé rozměry, vysoká přídržná síla, promyšlenost konstrukce a hlavně široké možnosti využití – to jsou atributy, které vám mohou doslova otevřít dveře nových projektů a příležitostí.

Nabídku společnosti ADI, české i světové jedničky v distribuci elektronických zabezpečovacích systémů, rozšířilo od května 2021 hned několik provedení elektromechanických zámků značky Promix pro speciální aplikace.

Rozsah možností pro využití zámků Promix je až překvapivě široký. Od spolehlivé blokace prodejních zásuvek s cenným zbožím, přes zajištění dveří rozváděčových skříní i běžných interiérových dveří, zamykání dvířek šatních skříněk nebo blokaci sdílených kol v odkládacích stojanech až po spolehlivé zajištění dvířek automatizovaných výdejních boxů.

A aby výše uvedené věty nebyly jen prázdnými proklamacemi, pojďme se podívat na konkrétní přínosy těchto zámků v modelových scénářích použití.

A) Zajištění prodejních zásuvek nebo dvířek šatních skříněk a úložných boxů

Model zámku: SM102

Co nabídne: Extrémně malé rozměry, přídržnou sílu 150 kg, automatické centrování blokačního kolíku a snímání stavu jištěných dveří.

Model zámku: SM104

Funkce: Obdobné jako u SM102, jen s vyšší přídržnou silou 300 kg a „pusherem“, který zajistí mechanické otevření (odskočení) dvířek při uvolnění.

B) Zajištění běžných průchodových dveří

Namísto klasického elektromagnetického přídržného zámku můžete pro tento účel využít rozměrově výrazně menší zámek Promix s instalací do vnitřního rohu zárubně.

Model zámku: SM101

Přínosy: Přídržná síla 400 kg, a to s cca čtvrtinovými rozměry proti ekvivalentně silnému elektromagnetu, sledování stavu dveří i zámku, automatické centrování kolíku.

C) Uvolňování dvířek úložných a výdejních boxů

I pro výrobce nejrůznějších skříňových sestav, např. pro automatizovaný výdej zásilek, nabízí Promix odolné a uživatelsky komfortní provedení.

Model zámku:SM323 (levé nebo pravé provedení, podle orientace dvířek)

Co vám zajistí: Obří přídržná síla 500 kg, snímač aktuálního stavu dvířek, „pusher“ pro automatické otevření dvířek při uvolnění zámku 


Tyto i další typy zámků pro běžná i speciální použití na vás čekají na www.adiglobal.cz v sekci Domovní telefony/ zámky > Zámky. Nebo jen jednoduše zadejte do vyhledávání na webu adiglobal.cz text „Promix“.

ADI Global Distribution  | 29. 6. 2021 9:00
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.