Hlavní navigace

Optoma ZU750 - Laser 8000 ANSI

Prestigio  | 8. 11. 2018 18:13

Sdílet

Optoma právě představila nový 8 000 lumenový laserový projektor ZU750. Tento WUXGA projektor doplňuje vysoce oceňovanou řadu DuraCore laserových projektorů, která kombinuje dlouhou životnost světelného zdroje a certifikaci od nezávislé společnosti Dekra IP5X na odolnosti proti vniknutí prachu. Designováno pro komplexní profesionální instalace. U modelu ZU750 si uživatel může vybrat ze sedmi typů výměnných objektivů pro docílení maximální flexibility při instalaci.

Pro velkoformátové projekce nebo tzv. “stacking” (sloučení projekcí z více projektorů svíticích na jedno místo pro zvýšení celkového jasu projekce) má ZU750 vestavěný procesor pro “edge-blending” (spojování obrazů z více projektorů pro vytvoření velkoformátové projekce ve vyšším rozlišení - matice / scaling apod.) a “warpování”(celoplošné nastavení zakřivení projekce podle nerovnosti povrchu / imitace zakřivených povrchů).

Současně nabízí možnost projekce v portrét módu a 360° rotaci projektoru. ZU750 je také vybaven konektorem HDBaseT™ pro zjednodušení instalace kabeláže, čímž šetří čas a náklady spojené s instalací.

Model ZU750 se hodí na všechny typy instalací díky velkému množství výměnitelných objektivů, včetně ultra krátkého objektivu a rybího oka pro vnitřní projekci na kulové plochy

Optická soustava byla nezávisle certifikována na odolnost proti vniknutí prachu - IP5X. Tento nejnovější profesionální projektor typu “nainstaluj a nech běžet” nabízí spektakulární flexibilitu a spolehlivost. ZU750 byl konstruován pro nepřetržitý provoz 24/7 s možností instalace projektoru v jakékoliv poloze - 360° rotace a portrétní režim. Projektor je vhodný pro velké simulátory, živá vystoupení, menší kina, velké zasedací místnosti, kostely, muzea a jiné.

Základní parametry – ZU750

  • WUXGA rozlišení při 8 000 lumenech
  • Životnost min. 20 000 hodin v plném jasu
  • IP5X certifikace - bezúdržbový laserový světelný zdroj
  • Integrovaný procesor pro edge-blending a warping
  • Portétní režim a 360° rotace projektoru
  • Flexibilní instalace  – 6 výměnných objektivů s projekčním poměrem od 0.36:1 do 5.5:1 + “Dome”objektiv– BX-CTADOME pro vnitřní projekci na kopule a kulové plochy
  • Full 3D – včetně 3D synchronizačního portu
  • HDBaseT vstup pro snadnou instalaci

Tomáš Svoboda

AV Account Manager
Mobil: +420 603 926 996
Mail: tomas.svoboda@optoma.cz

Prestigio  | 8. 11. 2018 18:13
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.