Hlavní navigace

Nový vyladěný vzhled X-Diablo od AT Computers

19. 4. 2017 12:45

Sdílet

Společnost AT Computers neustále vylepšuje projekt X-Diablo – tyto herní počítače teď dostaly nový vyladěný vzhled v podobě pěti originálních polepů.

Zákazník má nyní možnost vybrat si originální polep skříně v šesti designech, a to v designu oheň, sport, auta, fantasy, army nebo jako koláž všech těchto uvedených možností.

ATC spustilo projekt X-Diablo na základě svých dlouholetých zkušeností s výrobou vlastních počítačů. Nabízí herní počítačové sestavy nejen pro hráče, ale i pro rodiny s heslem „užijte si své hry“. Pro náročné hráče je tu možnost sestavení herního stroje přímo na míru podle vlastních požadavků. Prodejní síť je rozsáhlá – aktuálně si herní počítače X-Diablo můžete pořídit ve více než 400 kamenných prodejnách po celé ČR.

Všechny herní sestavy X-Diablo řady Gamer už jsou skladem, herní sestavy řady Extreme (nejvýkonnější modely s LED osvětlením) a Family (herní počítače malých rozměrů) je ATC schopno vyrobit na základě došlých objednávek do dvou dnů. Pokud si vyberete kterýkoli originální polep z nabídky ATC, pak se k termínu dodání připočítávají dva dny.

Projekt X-Diablo má u AT Computers na starosti Petr Rakus, rakus@atcomp.cz.

Více informací na www.x-diablo.cz

19. 4. 2017 12:45
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.