Hlavní navigace

Na trhu je nová řada ústředen – Yeastar P-série

1. 12. 2020 14:06

Sdílet

Od listopadu 2020 jsou na českém a slovenském trhu k dostání nové ústředny značky Yeastar řady P.

K dispozici jsou tři modely P550, P560 a P570, které se liší počtem klapek a souběžných hovorů. Ústředny nabízí standardních funkce ústředny jako hlasový průvodce, vyzváněcí skupiny, fronty, konference apod.

Kromě nového vzhledu a výkonnějšího hardware, jsou hlavní novinkou nadstavbové funkce jako call centrum, panel operátora, reporting a další.

Pobočkové ústředny Yeastar řady P jsou skvělým pomocníkem pro sjednocenou komunikaci a jsou zaměřeny na uspokojení všech požadavků malých a středních podniků.

Díky nadstavbovým funkcím jsou tyto ústředny ekonomicky přívětivým řešením pro firmy, které chtějí využívat funkce pro call centra.

Díky službě Wallboard získáte aktuální náhled stavu call centra a obsazenost agentů, což ocení zejména supervizoři, kteří mohou sledovat dění v call centru v reálném čase.

Samozřejmostí je i detailní reporting hovorů a celkového provozu call centra s možností nastavení automatického zasílání reportů po dnech, týdnech nebo měsících.

Další zajímavou funkcí je panel operátorky/spojovatelky, která veškerý provoz v ústředně obsluhuje prostřednictvím webového rozhraní – vidí zde stavy agentů, příchozí hovory a může přepojovat hovory pouhým přetažením hovoru danému agentovi.

Operátorský panel a indikace stavu klientů zajistí rychlou a efektivní práci nejen v prostředí call centra, ale i v klasickém firemním prostředí.

Tyto nadstavbové funkce zajišťují nejen zlepšení produktivity, ale také zvýšení spokojenosti zákazníků.

Řada ústředen P nabízí i Linkus Cloud Service, což je kompletní služba pro správu telefonních hovorů prostřednictvím stávající firemní sítě.

Mobilní klient propojí Váš telefon nebo počítač s Vaší firemní klapkou a máte tak přístup ke všem kontaktům a můžete přijímat veškeré hovory kdekoliv a kdykoliv, tady např. i při práci z domu.

Zajímavou novinkou je také zabudovaný NFC senzor na předním panelu, pomocí kterého je možné projít inicializační nastavení bez nutnosti připojení PC.

Uvedením řady P nekončí prodej stávající S řady ústředen Yeastar. Obě řady budou i nadále prodávány souběžně.

Výhradním distributorem produktů Yeastar pro český a slovenský trh je společnost JOYCE ČR, s.r.o.

1. 12. 2020 14:06
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.