Hlavní navigace

„Kdo je tady ředitel?“ zjišťovali partneři eD ve Švandově divadle

15. 6. 2018 15:12

Sdílet

Dánskou komedii Kdo je tady ředitel? zhlédli ve středu 30. května obchodní partneři předního českého distributora. Na divadelní inscenaci do pražského Švandova divadla dorazilo bezmála 290 účastníků.

Komedie o řediteli, kterého nikdy nikdo neviděl. Tak divadlo prezentuje hru autora, který patří k nejvýraznějším filmovým tvůrcům dneška a svět jej nyní zná pod jménem Lars Von Trier. V kombinaci s režijním podáním Daniela Hrbka a skvělým výkonem Michala Dlouhého se představení ukázalo jako výborná volba.

„I když hra Kdo je tady ředitel? není letošní novinkou, neustálý zájem o ni prozrazuje, že se jedná o skvělý divadelní kousek. Hra z IT prostředí byla od začátku do konce plna vtipných scén, kdy publikum vybuchovalo smíchy. V kombinaci s vynikajícími výkony herců ze Švandova divadla musím říct, že se večer opravdu povedl a partneři odcházeli z divadla příjemně naladěni a s úsměvem na tváři,“ uvedla organizátorka akce Lenka Paříková z eD system.

Divadelní večer organizuje eD system pro své významné obchodní partnery každoročně. V minulých letech účastníci zhlédli například komedii Cry Baby Cry nebo Ideální manžel. Kromě samotného kulturního zážitku si účastníci mohli během přestávky a po představení vychutnat číši vína, která pro ně byla připravena v divadelní kavárně a foyer divadla.

15. 6. 2018 15:12
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.