Hlavní navigace

JOYČE ČR - propojení kvality a ověřené funkčnosti značek Snom a Yeastar

4. 6. 2019 13:49

Sdílet

I když se opak může zdát pravdou, VoIP řešení je i v dnešní době stále velmi moderní a potřebné pro všechny podnikatelské subjekty napříč všemi odvětvími, kteří preferují, že jim technologie usnadní život a zefektivní firemní komunikaci.

Vzhledem k nespočtu takových řešení na trhu, Vám společnost JOYCE ČR, představuje spolehlivé spojení toho nejlepší z portfolia SNOM a YEASTAR.

SNOM

IP telefony od společnosti SNOM jsou, od roku 1997, vyvíjeny s ohledem na lidské, ekonomické a technologické faktory, a tím pádem nabízí zařízení s intuitivním a graficky přívětivým rozhraním, které výrazně ulehčuje práci s telefonem a zároveň nabízí vyšší uživatelský komfort.

YEASTAR

Společnost YEASTAR je, již od roku 2006, zaměřena na vývoj a výrobu PBX a VoIP bran s cílem co nejlépe zefektivňovat firemní komunikaci.

Ústředny Yeastar nabízí funkci Provisioningu, která poskytuje možnost rychlé, hromadné konfigurace všech zařízení napojených do této ústředny. Tato funkce ušetří při nasazení VoIP telefonie obrovské množství času a finančních prostředků. S touto funkcí se pojí také propojení produktů značky SNOM – stolní i bezdrátové telefony, audiokonference či rozhlasový systém. Všechny tyto zařízení jsou s ústřednami Yeastar plně kompatibilní.

Společnost JOYCE ČR Vám tyto zařízení nejen dodá, ale pomůže i s návrhem, implementací a následnou technickou podporou celého řešení. Stejně tak můžeme nabídnout i odborná zaškolení nebo podporu prodeje.

Rádi se s Vámi setkáme u dobré kávy/čaje, zodpovíme Vaše dotazy a pomůžeme najít nejlepší řešení. 

4. 6. 2019 13:49
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.