Joyce ČR: Představujeme Huawei IdeaHub

JOYCE ČR, s r.o.  | 4. 7. 2024 8:32

HUAWEI IdeaHub je rodina inteligentních multifunkčních zařízení určených pro kanceláře a všude tam, kde je zapotřebí týmové spolupráce. Jsou nasazovány především v konferenčních místnostech, zasedacích místnostech vedoucích pracovníků a open-space kancelářích - s hlavním cílem - pro podporu a zefektivňování podnikové spolupráce a produktivity. ????

Vážení obchodní partneři,

jistě jste již zaregistrovali zpávu o rozšiřování našeho portfolia.

HUAWEI IdeaHub, chytrá kancelář v novém stylu

Toto všechno ????jsou zařízení, která normálně potřebujete v každé konferenční místnosti. Od tabule, projektoru, nějakého videokonferenčního zařízení s mikrofonem a kamerou a dalšího příslušenství.

Přitom tohle všechno jde nahradit jedním řešením, které ???? je všechny spolehlivě a jednoduše zastoupí. ????

4 PRODUKTY - 3 RŮZNÉ VELIKOSTI ????

IdeaHub Board 2

Díky displeji s vysokým rozlišením 4K (HD) a 1,07 miliardami barev poskytuje HUAWEI IdeaHub Board 2 skutečně věrný obraz a dlouhodobý komfort při všech činnostech od prezentací až po sledování videa.

✅ Technologie ochrany očí

✅ Redukce blikání a prevence odlesků

✅ Speciální pero pro hladké psaní (nízká latence)

✅ Otevřenost a kompatibilita s třetími stranami

✅ Dvoupásmové Wi Fi pro projekci

✅ OS - Android / Windows (OPS vyžadováno)

IdeaHub B2

Jedná se o konferenční panel nové generace, který je postaven na zcela nové platformě hardwarové architektury a poskytuje zážitek z cloudových konferencí v HD rozlišení. Model B2 je vybaven obrazovkou s jemným světlem 4K a nabízí plně vylepšené možnosti projekce a psaní.

Je optimálním řešením pro scénáře spolupráce, jako jsou obchodní reporty, projektové workshopy a pravidelné schůzky, které splňují požadavky na lehkou digitální kancelář.

✅ All-in-one design

✅ Nativní schůzka v cloudu
✅ Psaní s nízkou latencí

✅ Dvoupásmové Wi Fi pro projekci

✅ OS - Android / Windows (OPS vyžadováno)

IdeaHub B3

IdeaHub B3 podporuje širokou škálu funkcí, včetně cloudové schůzky v rozlišení 1080p HD, funkce Bring Your Own Meeting (BYOM), Wi-Fi 6 pro přímou projekci a latence zápisu 16 ms. Slouží jako všestranný konferenční a zobrazovací koncový bod pro dnešní moderní kancelář.

✅ Velikosti: 65" / 75" / 86"

✅ Funkce Bring Your Own Meeting (BYOM)

✅ Wi-Fi 6 pro přímou projekci

✅ Schůzka v cloudu v rozlišení 1080p HD

✅ Inteligentní sledování pohybu

✅ Vlastní operační systém kompatibilní se všemi platformami

IdeaHub S2

HUAWEI IdeaHub S2 je postaven na architektuře hardwarové platformy nové generace a je vybaven funkcí Bring Your Own Meeting (BYOM) a snadno se přizpůsobí běžným cloudovým aplikacím pro schůzky.

Je dokonalým řešením pro nekonečnou spolupráci a komunikaci, které se hodí do jakékoli zasedací místnosti, kanceláře nebo otevřený kancelářských prostor.

✅ Velikosti: 65" / 75" / 86"

✅ Funkce Bring Your Own Meeting (BYOM)

✅ Wi-Fi 6 pro přímou projekci

✅ Zvuk a video poháněné umělou inteligencí

✅ Profesionální 4K videokamera

✅ Inteligentní sledování pohybu
✅ Akustická clona

✅Vlastní operační systém kompatibilní se všemi platformami

Kompletní přehled všech produktů a příslušenství z rodiny IdeaHub nalezete

????

???? GLOBÁLNÍ CERTIFIKACE BEZPEČNOSTI ????

CC EAL5+

Produkty Huawei IdeaHub se pyšní certifikátem CC EAL5+, nejvyšší bezpečnostní certifikací pro globální komerční systémy. Tento certifikát vysoké úrovně zabezpečení CC, je preferovaný nejen zákazníky z oblasti státní správy.

Zařízení Huawei IdeaHub také disponují bezpečnostní ochranou E2E zajišťující bezpečný komunikační proces, který brání třetím stranám v přístupu k datům přenášeným z jednoho koncového bodu do druhého.

Pro bližší informace ohledně cen, poptávek a dalších dotazů neváhejte již nyní kontaktovat naše obchodníky.

Jsme tu pro Vás

Váš tým JOYCE