Hlavní navigace

iGET Security představuje nejnovější trendy v zabezpečení domácností

23. 3. 2021 8:00

Sdílet

Jak co nejlépe zabezpečit svůj byt, dům nebo chatu? Přečtěte si pár tipů od české značky iGET, které vám pomohou vybrat vhodný typ zařízení právě pro vaše potřeby.

Dům nebo byt

Pokud pravidelně opouštíte svůj byt nebo domácnost na delší dobu, je vhodné mít přehled o tom, co se doma děje, když tam zrovna nejste. Chcete-li monitorovat prostor před dveřmi, dobře vám poslouží venkovní IP kamera s krytím IP66 proti případnému dešti nebo venkovní vlhkosti.

Pro tyto případy můžete využít bezdrátovou rotační kameru HGWOB853 nebo kameru s FullHD rozlišením a obousměrným přenosem zvuku HGWOB852. Zajímá-li vás především vnitřní prostor, kde nehrozí nepřízeň počasí, podívejte se na vnitřní FullHD kameru HGWIP819.

iGET HGWOB852, HGWOB853

V případě, že chcete snímat více úhlů nebo více místností, sáhněte po kamerovém setu, na který napárujete čtyři až osm kamer podle toho, jak velký prostor chcete monitorovat.

Většina kamer je použitelná vevnitř i venku, nemusíte si tak lámat hlavu s tím, zda jsou kamery vhodné pro venkovní použití. Velmi oblíbeným řešením je použití bateriových kamerových setů, u nichž není nutné sekat kabely do zdi. 

Novinkami mezi bateriovými sety je iGET Homeguard HGVNK88002P se dvěma kamerami v základním balení nebo iGET Homeguard HGVNK88004P se čtyřmi kamerami v základu. K setu je vždy mobilní aplikace, díky které máte dokonalý přehled o tom, co se právě děje.

Kamery v sobě navíc mají funkci Smart Detection, která umí sama rozeznat druh pohybu a nebude vám jako ohrožení hlásit například poletující listí nebo pavouka, který se spustí před čočku kamery. Všechny tyto sety jsou již v prodeji v běžné distribuční síti.

iGET Homeguard HGVNK88004P

Chata nebo chalupa

V případě, že byste rádi zabezpečili například svoji chatu, ale o kamerách jste zatím neuvažovali, nabízí se jako výborná alternativa zabezpečení pomocí alarmu. Novinkou v porftoliu iGET je alarm M3B, který volně navazuje na model M2B.

V základním setu obsahuje ovládací jednotku s dotykovou klávesnicí, detektor na dveře a okna, detektor pohybu, sirénu, tři klíčenky, napájecí adaptér a varovné nálepky. Je možné dokoupit až 16 dalších příslušenství, jako například detektor plynu, kouře nebo vody.

Tento alarm je použitelný nejen na chaty na chalupy, stejně dobře vám poslouží i při zabezpečení vaší domácnosti nebo třeba stavby.

iGet M3B

23. 3. 2021 8:00
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.