Hlavní navigace

eD system se stal oficiálním distributorem značky Lenovo pro český a slovenský trh

4. 7. 2019 10:25

Sdílet

Přední český distributor eD system získal k 1. červenci tohoto roku oficiální zastoupení pro distribuci značky Lenovo v České republice a pokračuje v oficiální distribuci také na Slovensku. Ke stvrzení autorizovaného distribučního kontraktu došlo po více než pětileté oboustranně úspěšné spolupráci na subdistribuční úrovni.

Spotřebitelé na českém i slovenském trhu mohou u distributora eD system nakupovat více než šest stovek produktů z portfolia značky Lenovo commercial a využívat výhody plynoucí z autorizovaného distribučního kontraktu. Jedná se především o širší produktovou nabídku, lepší skladovou dostupnost či maximální prodejní podporu zajišťovanou profesionálním týmem specializujícím se na značku Lenovo.

 „Rozšíření statusu autorizovaného distributora Lenovo, vedle Slovenska také pro Česko, vnímáme jako potvrzení stability naší dlouhodobé spolupráce, a zároveň i jako skutečnou poctu od jedné z předních světových IT společností,“uvedl ke kontraktu Petr Slouka, výkonný ředitel eD system.

Portfolio značky Lenovo commercial je velmi široké a zahrnuje sortiment zaměřený primárně na notebooky, desktopy a příslušenství k nim. Právě správná skladba produktové nabídky a rostoucí počet aktivních zákazníků se staly základními pilíři úspěchu při rozhodování o udělení statusu autorizovaného distributora právě společnosti eD system.

O distribuční kontrakt jsme usilovali hned od začátku spolupráce a postupně se k němu propracovávali od počátečních 200 produktů v nabídce až po aktuálních 600 produktů. Za úspěchem stojí především správná skladba produktové nabídky a zaměření obchodního teamu na menší a střední firmy, ve kterých i nadále vidíme velký potenciál,“ uvedl Jan Nábělek, manažer Lenovo týmu a skupiny nákupu v eD system.

O značku Lenovo se ve společnosti eD system stará tým odborníků, který se brzy dočká výrazného rozšíření. Za výbornými prodejními čísly pak stojí téměř padesátka obchodníků z českých poboček společnosti eD system.

Více informací k produktům značky poskytne:
Jan Nábělek
+420 724 222 031
jnabelek@edsystem.cz

Tiskový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz

4. 7. 2019 10:25
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.