Hlavní navigace

eD system na tři dny vypne eD Shop kvůli údržbě systému

9. 7. 2018 13:45

Sdílet

Distributor eD system od pátku 13. července do neděle 15. července odstaví eD Shop a pozastaví objednávky i expedici zboží na všech trzích.

Pokud se zákazník v těchto dnech pokusí dostat do eD Shopu, místo obvyklé stránky s e-shopem distributora se objeví dočasná stránka s informací o momentální nedostupnosti.

Odstávka se bude týkat všech jazykových verzí, české, slovenské, polské i anglické,“ upřesňuje Michal Pavlorek, manažer IT oddělení v eD system.

V praxi to bude znamenat, že v těchto třech dnech bude pozastaveno obchodování a nebude tak možné objednávat ani expedovat zboží, a to ani telefonicky.

Odstávka systému se bude týkat i datových výměn a dropshippingu. Do klasického provozu se distributor eD system vrátí v pondělí 16. července.

Aktualizaci systému potřebujeme provést kvůli sjednocování procesů v českém a slovenském eD,“ vysvětluje důvod tohoto kroku Daniel Vondráček, marketingový ředitel distributora..

Jde o další krok v tomto procesu, který má za cíl zrychlení výměny informací mezi oběma zeměmi a následné zkvalitnění a urychlení našich služeb pro zákazníky i dodavatele,“ dodal Vondráček.

9. 7. 2018 13:45
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.