Hlavní navigace

eD system je oficiálním distributorem značky Synology

2. 4. 2020 10:40

Sdílet

Ostrava, 1. 4. 2020 – Společnost eD system a. s. se 1. dubna 2020 stala oficiálním distributorem produktů Synology – nejprodávanější značky síťových úložišť pro domácí a firemní použití.

eD system získal oficiální distribuci této značky již dříve na Slovensku. Po úspěšné spolupráci na tamním trhu se společnosti dohodly na stejném partnerství i na českém trhu. 

V nabídce eD SHOPu tak přibyla síťová úložiště – NAS (Network Attached Storage). „Značka se soustředí na zálohy dat, kompletní správu firemních dat a komunikace, dohledy kamer, příslušenství a doplňkové routery,“ přiblížil nabídku produktový manažer značky Synology Jaromír Červený.

Jednou z produktových novinek značky je například Synology DiskStation DS220j – aktuálně nejprodávanější dvoušachtové zařízení NAS. Podle produktového manažera Jaromíra Červeného zákazníky určitě zaujme také firemní NAS s SSD cache Synology DS918 nebo zařízení pro pokrytí domu Wi-Fi systémem mesh Synology MR2200ac.

„Díky této spolupráci můžeme našim zákazníkům nabídnout lepší cenové podmínky, a to včetně partnerského programu Synology, projektové podpory, pomoci s výběrem zařízení a také rychlejší vyřízení případných reklamací,“ představila výhody spolupráce Katarína Mišíková, která se v eD stará o marketing značky Synology.    

Firma Synology vznikla v roce 2000 na Taiwanu a od té doby spravuje a chrání data po celém světě. Specializuje se na síťová úložiště – NAS, která jsou vhodná pro domácí i firemní použití.

 

Tiskový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz

2. 4. 2020 10:40
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.