Hlavní navigace

eD system je oficiálním distributorem značky Baseus

16. 10. 2020 20:18

Sdílet

Ostrava, 16. 10. 2020 – Společnost eD system a. s. se v září stala oficiálním distributorem produktů Baseus. Ty nově nabízí v Česku, na Slovensku i v Polsku. Nabídka eD SHOPu se tak rozrostla o další příslušenství do domácnosti, kanceláře, do auta i na cesty.

Značka Baseus nabízí široký záběr ekosystému. „Hlavním znakem všech produktů je elegantní a funkční design, který v sobě kombinuje praktičnost, nejnovější technologie a poslední módní trendy,“ uvedl Lukáš Kosinský z firmy Paybill, se kterou eD system na distribuci spolupracuje.

Obaly, nabíječky do auta, powerbanky, sluchátka, zkrátka celý sortiment společnosti je navíc vyrobený z materiálů šetrných k přírodě a s důrazem na každý, byť sebemenší detail.

Podle Lukáše Keclíka, produktového manažera značky, zákazníci najdou zajímavé produkty například v segmentu IT. „Určitě zaujmou dokovací stanice, video HUBy a další chytré redukce. Oblíbeným produktem IT segmentu je dokovací stanice 17 v 1 – konkrétně CAHUB-DG0G, která nabízí špičkové materiály a kvalitu, rovněž je skvělá v poměru výkon/cena,“ doporučil Lukáš Keclík.

Baseus tak nabízí velmi dobrou kvalitu, rozumnou cenu a zajímavé produkty. Velkou výhodu oba vidí i v tom, že komunikace s dodavatelem funguje na denní bázi skvěle.

Společnost Baseus vznikla v roce 2011 a prezentuje se jako módní dynamická značka 3C digitálního příslušenství. S ohledem na koncepci životního prostředí si Baseus zakládá na výběru nejlepších materiálů, výrobě kvalitních produktů a dodržování konceptu průlomových inovací a inteligentnějšího života. V současné době její produkty pokrývají více než 100 zemí a regionů po celém světě a získaly řadu ocenění doma i v zahraničí.

Více informací o produktech Baseus poskytne produktový manažer eD
Lukáš Keclík
lkeclik@edsystem.cz

Tiskový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz

16. 10. 2020 20:18
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.