Hlavní navigace

eD system je oficiálním distributorem chytrých produktů Tesla

12. 4. 2021 15:51

Sdílet

Ostrava, 6. 4. 2021 – Produktů pro chytrou domácnost je na eD SHOPu opět více. Společnost eD system získala v březnu kontrakt na oficiální distribuci české značky Tesla.

Zákazníci aktuálně v eD SHOPu najdou od značky Tesla IP kamery, chytré produkty pro domácí mazlíčky a čističky vzduchu. „Sortiment postupně rozšíříme. Velmi brzy očekáváme naskladnění bezpečnostních senzorů, zásuvek nebo chytrých zámků a do konce roku očekáváme ekosystém více než 100 produktů,“ uvedl produktový manažer Petr Dospiva, který má značku v eD na starost.

Zajímavou novinkou jsou podle něj produkty z řady PET care, které dokazují, že koncept chytré domácnosti se dostává i do oblasti péče o domácí mazlíčky. V nabídce distributora tak jsou například dávkovače na krmivo a vodu pro psy či kočky. Osobně by doporučil i jakoukoli z čističek vzduchu, na kterých oceňuje skvělé specifikace.

„Síla značky Tesla je v kvalitě provedení a v sjednocení celého ekosystému do jednoho ovládací prvku, kterým je mobilní aplikace Tesla Smart. Ta je navíc kompletně, i jazykově, lokalizovaná pro daný trh. Ovládání tedy už nemůže být jednodušší,“ ocenil produktový manažer.

Novinku eD nabízí pro zákazníky v Česku, na Slovensku i v Polsku. „Tesla Smart má však daleko větší, celoevropské ambice. Aktuální alokace aplikace je kromě tří zmíněných zemí i pro Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko, Německo, Rakousko nebo Británii,“ dodal Petr Dospiva.

Více informací o produktech Tesla poskytne produktový manažer eD:
Petr Dospiva
+420 777 729 344
pdospiva@edsystem.cz  

Tiskový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz

12. 4. 2021 15:51
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.