Hlavní navigace

ECI finalistou ve Fierce Innovation Awards

14. 12. 2016 9:51

Sdílet

Společnost ECI byla vybrána jako finalista v kategorii páteřních sítí díky svému inovativnímu špičkovému produktu série Apollo 9900 - vysokokapacitní, vícevrstvé spínací platformy speciálně vhodné do páteřní sítě.

Žádosti finalistů byly přezkoumány exkluzivním panelem manažerů z velkých telekomunikačních společností jako jsou Verizon, TeliaSonera, Comcast, Sprint anebo T-Mobile. Jednotliví finalisté byli hodnoceni ve čtyřech oblastech – efektivita, jednoduchost použití a návratnost investic (ROI), inovativnost a dopad na koncového uživatele. 

Jelikož provoz v síti stále roste – díky cloudovým službám, video streamingu, a 4G / 5G mobilním technologiím – tlak na páteřní síť se násobí. Poskytovatelé služeb chtějí zajistit, aby nynější investice vložené do páteřní sítě zajistily její funkčnost po mnoho let. V tomto kolísavém podnikatelského prostředí s ní musí být nakládáno jako se strategickou výhodou," uvedl Jimmy Mizrachi, EVP Global Portfolio, ECI.

Společnost ECI považuje za klíčové 4 podnikatelské výzvy: 

  • Vytvoření širokopásmového připojení pro rychlou reakci na požadavky služeb a na změny provozu v síti. 
  • Maximalizování kapacity s ohledem na fyzická omezení (např. Shannon limit). 
  • Optimalizovaná podpora přenosu paketů, které jsou zdrojem nárůstu provozu v síti. 
  • Nabídka nových inovativních služeb v oblasti přenosu dat a funkcí, které jsou zdrojem příjmů. 

ECI Telecom, stabilní dodavatel VUMS DataCom, je globální poskytovatel inovativních síťových řešení pro kritickou infrastrukturu stejně jako pro operátory datových center a poskytovatele komunikačních služeb. Poskytuje jednotný systém řízení sítě a komplexní sadu profesionálních služeb.

14. 12. 2016 9:51
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.