Hlavní navigace

Děkujeme za ocenění Huawei za rok 2018

Acronis  | 2. 10. 2018 15:04

Sdílet

Zástupci naší společnosti převzali z rukou viceprezidenta společnosti Huawei pana Jima Xu ocenění pro Českou republiku „Distributor of the Year 2018“.

Náš manažer Telco týmu ATC, Jacek Frant, uvedl: „V průběhu návštěvy v centrále Huawei v Shenzhenu v Číně jsme byli oceněni za přínos k mimořádnému nárůstu prodejů na českém trhu v posledních 12 měsících. A věřím, že i nadále budeme pro Huawei a naše zákazníky dobrým partnerem a distributorem!“

Produkty Huawei máme v nabídce již od roku 2014 a věříme, že naše spolupráce bude i nadále úspěšně pokračovat,“ vyjádřil se Martin Harazím, ředitel nákupu ATC.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 23,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.

O společnosti Huawei

Huawei Consumer Business Group (BG) je jednou ze tří obchodních skupin společnosti Huawei a soustředí se na výrobu smartphonů, PC a tabletů, wearables a cloudové služby.  V roce 2015 prodal přes 100 milionů chytrých telefonů, čímž se stal jedničkou v Číně. V roce 2018 se stal celosvětovou dvojkou v prodeji smartphonů. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.

Acronis  | 2. 10. 2018 15:04
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.