Hlavní navigace

Děkujeme! Díky vám jsme distributorem s přidanou hodnotou roku 2017

7. 3. 2018 11:40

Sdílet

Vydavatelství IDG i v letošním roce vyhlásilo ChannelWorld Awards – ocenění pro nejlepší ICT distributory a výrobce. Alternetivo získalo 1. místo v kategorii Distributor s přidanou hodnotou. Z vítězství máme obrovskou radost a jsme na něj opravdu hrdí!


Distributor s přidanou hodnotou roku 2017

Vydavatelství IDG i v letošním roce vyhlásilo ChannelWorld Awards – ocenění pro nejlepší ICT distributory a výrobce.

Alternetivo získalo 1. místo v kategorii Distributor s přidanou hodnotou. Z vítězství máme obrovskou radost a jsme na něj opravdu hrdí! Hlavně proto, že hodnocení vzešlo z kvalitativního průzkumu, na který reagovalo 563 firem z oboru (reselleři, poskytovatelé služeb a systémoví integrátoři).

Chtěli bychom vám všem, kteří jste pro nás hlasovali, moc a moc poděkovat. Vaši důvěru nezklameme. Budeme i nadále vyvíjet maximální úsilí, abychom vám nabídli ty nejlepší produkty a řešení doplněné o vynikající služby.

Výsledky celého průzkumu naleznete ZDE.

21. 2. 2018 proběhlo slavnostní předávání ChannelWorld Awards 2017, které se uskutečnilo v Hotelu Ambassador Zlatá husa na Praze 1.



Ocenění převzal jednatel společnosti Alternetivo, s.r.o., Ondřej Valenta (vpravo), spolu s kolegyní z marketingu, Michaelou Fotrovou.

7. 3. 2018 11:40
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.