Hlavní navigace

Další zdroje informací o značce X-Gamer

7. 3. 2019 12:18

Sdílet

Spustili jsme pro vás webové a facebookové stránky značky X-Gamer.

Herní produkty X-Gamer jsme vám jako naprostou novinku přinesli v druhé polovině loňského roku, a to bytelnou herní klávesnici, přesnou optickou herní myš s nastavitelnou bočnicí a podložkou a herní sluchátka, které vám umožní ponořit se do hry. To vše za skvělé ceny, které vám přináší novou obchodní příležitost - zajišťujeme garanci marže a to, že produkty prodáváme výhradně přes vás, naše resellery.

Nové stránky www.x-gamer.cz a facebookový profil vám i vašim koncovým zákazníkům poskytne dostatek informací o jednotlivých produktech, včetně podpory v podobě uživatelských manuálů a ovladačů. Dozvíte se na nich veškeré novinky - v dohledné době plánujeme rozšíření produktového portfolia o další herní příslušenství.

Facebookový profil jsme pro vás připravili jako další zdroj nejnovějších informací - aktuálně jsme přidali videorecenze, kdy si naše X-Gamer produkty rozebral známý profi hráč LoL, streamer a moderátor Pavel "Mozilla" Klaban a chystáme také různé soutěže.

Budeme rádi, když se na tyto stránky podíváte a dáte nám podněty, co byste tam chtěli přidat, jestli je něco zásadního, co vám tam chybí apod., a to např. přes facebookové zprávy - pokud to bude v našich silách, rádi stránky vyladíme pro vaši spokojenost ;)

Děkujeme za zájem!

ATC team

7. 3. 2019 12:18
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.