Hlavní navigace

Budoucnost v ATC už začala

7. 11. 2018 8:33

Sdílet

Reselleři, spustili jsme nejjednodušší formu prodeje softwaru všech dob - nový revoluční systém ASTRA vám umožní věnovat se pouze obchodu a vše ostatní vyřešíme za vás.

Vše najdete na stránkách https://astra.cloudservices4u.cz/. Jde o ideální řešení, když chcete prodávat či nabízet software jako službu a fakturovat ji měsíčně či ročně, a zároveň nechcete evidovat informace ručně. Systém umožňuje prodej, evidence, upozorňování na končící licence a fakturaci. Tedy doba ručního hlídání, komu jste kdy co prodali, je již minulostí.

Dané řešení je velmi komplexní – obsahuje dokonalé řešení kancelářských balíků Microsoft Office 365, řešení CRM pomocí Dynamics CRM, řešení pošty Microsoft Exchange, licence Kaspersky. Aktuálně máme na tomto webu přes 1000 produktů. Od 1. 11. máme v nabídce také produkty Acronis a Kaspersky Lab. Do jara 2019 plánujeme navýšení na 2.000 produktů.

„Tento jedinečný systém ASTRA je pro každého resellera, který chce zůstat v kontaktu se zákazníkem, chce mu nabízet software a nechce ručně evidovat nezbytné informace. Prodej SW nikdy nebyl jednodušší, tak nezůstaňte pozadu a uhlídejte svůj profit“, vzkazuje Petr Vaněk, obchodní ředitel ATC.

Mimo dané řešení Astra vám v rámci elektronických licencí nabízíme aktuálně přes 2500 her (ESD). Jde o 1500 licencí pro PC a 1000 pro konzole (Playstation, Xbox). Všechny tyto licence můžete mít i v rámci svého e-shopu či k dispozici na prodejně.

Martin Wanke, marketingový ředitel ATC, doplňuje: „Pokud má reseller zájem o zcela bezrizikový prodej i tisíců her, není nic jednoduššího. Stačí se obrátit na obchodníka ATC. Velmi žádané jsou např. dárkové certifikáty a vouchery pro rodiče, kteří tak darují hru (licenci) až dle výběru dětí. Je to tak, opravdu není nic jednoduššího. Forma prodeje SW se zásadně změnila. Nezaspěte dobu, neopouštějte daný bussiness prodeje SW!

Kdybyste se chtěli k tomuto na cokoli doptat, pak:

  • jako cloud specialista u nás působí Václav Bezruč (bezruc@atcomp.cz),
  • jako specialista na ESD hry u nás působí Kristýna Hlavicová (hlavicova@atcomp.cz).

Těšíme se na další spolupráci!

ATC team

7. 11. 2018 8:33
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.