ATC opět zvítězilo i v anketě Context ChannelWatch

AT Computers a.s.  | 18. 10. 2024 11:51

Opět jsme získali zlatá ocenění v celosvětové anketě Context ChannelWatch, a to Distributor roku 2024 pro Českou republiku i pro Slovensko.

I letos, stejně jako loni, získala zlaté ocenění pro Polsko i skupina AB, do níž patříme – radovat se tedy tento rok můžeme opět rovnou ze 3 ocenění nejvyšších! Tato ocenění si hrdě přidáváme k letošním dvěma zlatým cenám z ankety ChannelWorld Awards, která taktéž hodnotí spolupráci s distributory a výrobci informačních a komunikačních technologií a spotřební elektroniky, a to v České republice a na Slovensku pro rok 2023.

CONTEXT ChannelWatch je jedním z největších online průzkumů IT prodejců na světě, který každoročně poskytuje podrobný přehled o chování, názorech a postojích více než 9 000 prodejců v oblasti IT. Obchodní partneři hodnotí distributory podle různých kritérií – všechny odpovědi se považují za důvěrné a výsledky jsou založeny pouze na agregovaných datech. Díky výsledkům je možné monitorovat aktuální tržní situaci a identifikovat oblasti, ve kterých se mohou jednotliví distributoři zlepšit.

Petr Vaněk, náš místopředseda představenstva, se k ocenění vyjádřil: „Jsem nadšený a nesmírně hrdý, že jsme i letos získali zlatá ocenění v této celosvětové anketě! Děkujeme všem našim partnerům a zákazníkům za jejich nepřetržitou podporu. Tento úspěch je svědectvím tvrdé práce, inovace a oddanosti nejen jich, ale i celého našeho ATC týmu. Společně jsme dokázali velké věci a těšíme se na budoucí výzvy a úspěchy.“.

Martin Wanke, náš marketingový ředitel, dodal: „Cítím obrovskou radost z dalšího významného ocenění – toto uznání je důkazem, že svou práci děláme správně a kvalitně. Ani na chvíli se však nezastavujeme a už pro vás, naše zákazníky a partnery připravujeme další zajímavé projekty, inovace a akce, které podpoří naši spolupráci a ulehčí vám váš business.“.

DĚKUJEME!

Váš ATC team