Hlavní navigace

AT Computers: Změny v osobních odběrech

Lenovo  | 16. 3. 2020 22:33

Sdílet

Vážení zákazníci, naším cílem je spolehlivé nepřetržité dodávání zakázek pro vás. Pro dané děláme, vesměs i v předstihu státních opatření, maximum.

Vzhledem k vývoji situace jsme ale nuceni přistoupit k následujícím opatřením, které se vás již lehce dotknou – cílem je udržení provozu naší logistiky a eliminace rizik.

Proto jsme zcela upravili chod firmy, defacto jsme ji rozdělili na 2 a více navzájem se nepotkávajících týmů apod. Osobní schůzky jsou zakázány. Věříme, že vše společně zvládneme!

Do odvolání rušíme osobní odběry na všech pobočkách:
Ostrava  |  Brno  |  Praha  |  Bratislava  |  Žilina

Z důvodu minimalizace rizik přerušujeme i příjem reklamací na pobočkách, včetně příjmu reklamací přes společnost SIL Ostrava.

V případě opravdu kritických dodávek pro krizovou infrastrukturu, bezpečnost nemocnic apod. se lze dohodnout na výjimečném vydání.

V daném případě kontaktujte svého obchodníka a slaďte s ním čas předání, podmínkou je přidělený kredit.

Prosíme, abyste osobní odběry co nejvíce omezili jen na nezbytné případy.

Nechávejte si prosím primárně posílat poštou / DPD apod. Česká pošta - kurýr Ostrava má doručení téhož dne za předpokladu objednání do 12:45 hod.

DPD dobírky – nyní je možné objednat dobírku pouze s platbou platební kartou! Hotovostní dobírky jsou pozastaveny. Platí pro CZ i SK.

Děkujeme za pochopení a držte se!

ATC Team

Lenovo  | 16. 3. 2020 22:33
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.