Hlavní navigace

APC i mimořádné ATC Zprávy Live SPECIAL

15. 3. 2021 9:55

Sdílet

Tento týden je trošku změna – v úterý ve 14:00 hodin pro vás chystáme webinář APC a ATC Zprávy budou mimořádně VE STŘEDU, a to ve speciálním vydání, ve kterém se máte na co těšit.

V úterý 16. 3. ve 14:00 hodin vám APC představí novinky v záložních zdrojích napětí, tedy nové modely Back-UPS BX, BVX a BE, novinky v Back UPS Pro, funkci EcoStruxure Readya Lithium-Ion baterie, či nabídku řešení pro Edge aplikace.  Podrobnosti a přihlášení najdete zde https://www.atcomp.cz/downloads/mailing/2021/akce/zpravy/apc/index.htm.

Ve středu 17. 3. ve 14:00 hodin se můžete těšit na opravdu speciální vysílání ATC Zpráv Live, kde Martin Wanke a Petr Vaněk nejen představí novinky z ATC, ale  popovídají si i nejvyššími manažery a generály společností Acer, Apple, Dell, Epson, Lenovo a HP a trochu odkryjí i jejich neformální stránku. Další unikát tohoto vysílání spočívá v tom, že každý účastník, který vyplní závěrečnou anketu a zároveň je u ATC registrovaný, získá 5l soudek prémiového piva Svijany 450.

Toto speciální vysílání bude možné sledovat na platformě Cisco Webex, kde se můžete aktivně účastnit soutěží, anket a ptát se v Q&A na vše, co vás zajímá. Ve Full HD kvalitě bude přenos živě vysílán i na YouTube kanále ATC, tam ale není možná aktivní účast na soutěžích a anketách. K dispozici bude následně na YouTube kanále i záznam. Vše najdete v hlavním banneru na www.atcomp.cz.

Připojte se k nám a zkuste s námi ve středu trhnout nový rekord v počtu sledujících v reálném čase ;-)

Těšíme se na vás!

ATC team

15. 3. 2021 9:55
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.