Hlavní navigace

Allot Secure Service Gateway: připojení kdykoliv a odkudkoliv

24. 10. 2016 13:05

Sdílet

Spoléhá vaše firma na kvalitní připojení kdykoliv a odkudkoliv? Efektivní (nejen dostupnost, ale i zabezpečení) práce s aplikacemi se přímo odráží ve výkonu respektive efektivnosti fungování celé organizace. Sítě už nejsou jen LAN, WAN a internetová konektivita.

Přístupy do cloudu, mobilní aplikace - i to jsou klíčové datové provozy, které mohou ovlivnit vnímánní vaší organizace nejen zaměstnanci, ale hlavně jejími zákazníky. Nemluvě o možnosti útoků a bezpečnostních hrozeb, které mohou výrazně ublížit obchodu a životaschopnosti vaší firmy.

Allot Secure Service Gateway kombinuje funkcionalitu Allot Service Gateway se silnou webovou a DDoS ochranou. Nabízí jednoduché škálovatelné řešení, které v konečném důsledku snižuje náklady na zajištění a zabezpečení kvalitního provozování aplikací. Nepotřebujete žádné další zařízení v racku, zvládnutí managementu dalšího systému, ... QoE vaší sítě a zároveň bezpečnost aplikací i jejich dat může být vylepšena při podstatně nižších celkových nákladech vlastnictví.

Allot Secure Service Gateway byla navržena speciálně tak, aby poskytovala firmám či operátorům nejefektivnější a snadno spravovatelnou kombinaci real-time viditelnosti, analytiky, bezpečnostní politiky a řízení šířky pásma (bandwidth management). Chrání síť proti webovým hrozbám jako jsou viry, malware, phishing, DDoS útoky a jiné anomálie. 

S Allot Secure Service Gateway můžete:

  • sledovat, jak jsou kritické aplikace výkonné a jak podporují uživatelskou produktivitu
  • kontrolovat výkon aplikací a zlepšit QoE dle vašich priorit
  • udržovat škodlivé nebo neoprávněné uživatele/aplikace mimo vaši síť
  • neutralizovat hrozby a zajistit průběžně vysokou výkonnost podnikových aplikací
  • vynucovat bezpečnostní politiku pro shadow IT, BYOD, využití zdrojů, ...
  • odstraňovat a řešit problémy se sítí v reálném čase
  • zjednodušit a automatizovat své operace
  • snížit provozní a celkové náklady

Více o společnosti a produktech Allot najdete na stránkách VUMS DataComu.

24. 10. 2016 13:05
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.