5. ročník ATC Cloud Enterprise RoadShow je za námi

28. 1. 2020 11:30

Minulý týden jsme projeli 3 česká města s naší ATC Cloud Enterprise RoadShow 2020 a děkujeme za rekordní účast - roadshow letos prošlo celkem 357 lidí, z toho na 253 z vás resellerů.

Minulý týden jste se za námi stavili opět do Ostravy, Brna a Prahy, abyste načerpali novou inspiraci a prodejní argumenty v oblasti cloud a enterprise řešení. Registrace probíhaly od ranních hodin a startovalo se vždy v 8:30 úvodním slovem Martina Wankeho, ředitele marketingu v ATC.

Po té už začaly prezentace vendorů plné informací o nových produktech, nových možnostech prodeje a dalších důležitých informací – ty přinesli zástupci společností Acronis, Nakivo, HPE, Cisco, Samsung, Lenovo, Seagate, Kaspersky, Dell, EPSON, D-LINK, Microsoft, ASUS a QNAP.

Nechyběly samozřejmě ani naše ATC novinky ohledně enterprise a EET řešení. Na výstavkách vám vendoři představili své nejnovější produkty a vy jste s nimi probírali individuální dotazy.

Ti aktivnější z vás opět soutěžili o žetony, které jste dostávali za správné odpovědi na dotazy při jednotlivých přednáškách a po ukončení jste si je směnili v tradiční tombole - a že o jednorožce byl velký zájem :) Na závěr se také losovalo o produkty ASUS a o luxusní rum z Barbadosu.

„Letošní rekordní účast nás mile překvapila, na druhou stranu jen potvrdila to, že reselleři nechtějí zaspat v nabízení/prodeji cloudových a sofistikovanějších B2B řešení a aktivně si k nám přicházejí pro nové informace. Naše specializované týmy jim poradí s jakýmkoli dotazem, aby vše dopadlo k oboustranné spokojenosti“, dodává k celé akci Martin Wanke.

Děkujeme všem za účast, vendorům za nové informace a kolegům z ATC za realizaci celé akce! A budeme se těšit na další, kde se potkáme ;)

ATC team

28. 1. 2020 11:30