Hlavní navigace

Jděte na školení chytře

30. 3. 2016
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: © DOC RABE Media - Fotolia.com
Společnost ZyXEL si dlouhodobě zakládá na proškolení a edukaci svých partnerů a odborné i laické veřejnosti (PR článek).

ZyXEL pravidelně pořádá kurzy tří úrovní, kde se účastníci seznamují s novinkami a osvojují si znalosti ze světa síťových řešení. Aktuální seznam termínů je k dispozici na webových stránkách v sekci školení.

Školení

Reselleři a partneři společnosti ZyXEL mají možnost se dále vzdělávat a být tak krok před konkurencí. Certifikační školení lze vybírat ze tří kategorií dle vlastních priorit: firemní řešení v oblasti bezdrátových sítí (WiFi), přepínače (Switch) nebo bezpečnost sítí (Security). Certifikační program je rozdělen do několika stupňů, v průběhu kterých poskytují odborníci ZyXEL komplexní informace o produktech, technickou teorii i praktická cvičení.

Webináře

On-line webináře realizované prostřednictvím portálu WebEx jsou dostupné pro desítky partnerů z ČR i SR najednou. Mezi další výhody patří úspora času, nízké náklady a možnost opětovného přehrání celého webináře na unikátním URL odkazu. Interaktivitu mezi přihlášenými zvyšuje možnost kladení dotazů přes online chat. Zkušenosti ukazují, že účast na webinářích je několikanásobně vyšší než na běžných workshopech, přičemž obě formy kurzů poskytuje ZyXEL zdarma.

Workshopy

Kurzy se zaměřují na praktické ukázky a příklady z IT praxe. V současné době je poptávka zejména po řešeních v oblasti bezdrátových sítí (Wi-Fi), přepínačů (Switch) nebo bezpečnosti sítí (Security). Nabídka společnosti ZyXEL kopíruje tuto poptávku a pořádá workshopy s kombinací témat WiFi / Security a WiFi / Switch pro širší spektrum zájemců.

Za rok 2015 ZyXEL uspořádal celkem 61 kurzů, z toho 29 bezplatných workshopů, 26 certifikačních školení a 6 on-line webinářů.

Graf: Počty proškolených účastníků (ZyXEL)

Počty proškolených účastníků - ZyXel

Zdroj: ZyXEL

Hodnocení workshopu

„Zúčastnili sme sa ZyXEL workshopu v Žiline 22. októbra 2015. Okrem toho, že to bolo veľmi poučné, záživne, bolo to aj veľmi hodnotné školenie, kde sme sa dozvedeli nové veci a staré zopakovali. Naozaj, za seba môžem iba samé chvály povedať. Takisto sa mi potvrdilo, že komunikácia s vašou spoločnosťou je na najvyššej úrovni. Tak ako naši zákazníci, tak aj my si zakladáme na vzťahoch, ktoré spolu máme. Preto nezabúdame, že firma nie je len o biznise, peniazoch, ale hlavne o vzájomných vzťahoch. S vašou spoločnosťou sme zatiaľ veľmi spokojní a pri voľbe kvalitnej sieťovej značky je to práve častokrát ZyXEL.“

 

Ing. Martin Lipták,

Vysokorýchlostný internet NBsieť, Cintorínska 9, 968 01 Nová Baňa

www.nbsiet.sk

„Úspěšné podnikání je nejen o štěstí, ale i o znalostech. U našich obchodních partnerů si ceníme především jejich erudice. Bez neustálého vzdělávání však znalosti nezískáte, a proto všem obchodním partnerům, kteří to se svým podnikáním v oblasti síťových technologií myslí skutečně seriózně, nabízíme certifikační školení ZCNE.

Každý, takto proškolený a certifikovaný partner,  je pro nás zárukou té nejvyšší kvality a profesionality. IT technologie se vyvíjí raketovým tempem, a proto i certifikát je platný po dobu dvou let. Po jeho expiraci je doporučováno absolvovat opětovné certifikační školení, aby obchodní partner získal přehled o nejnovějších trendech a technologiích.

Velmi si našich certifikovaných obchodních partnerů vážíme. Víme, že je vždy můžeme doporučit pro realizaci projektových zakázek našim zákazníkům. Navíc pro své partnery máme vždy připravený motivační program v podobě slev na další školení či produkty tak, aby mohli tyto výhody uplatňovat dlouhodobě a systematicky,“ říká Radek Hofman, channel sales manager CZ/SK.

Graf: Poměr účastníků školení ZyXEL ČR/SR

Poměr účastníků ČR/SR

Channelworld_ozveny


 ZyXEL Communications Czech, s. r. o.

Modřanská 621, Praha 4, 134 01
Tel.: +420 241 091 350, fax: +420 241 091 359
e-mail: info@cz.zyxel.com
www.zyxel.cz, www.zyxel.sk

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
Reportáž: Dusíková show a spousta novinek na eD Expo 2024
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
IDC: Dodávky nositelné elektroniky by příští rok mohly růst dvouciferně
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
GFI Software: Úspěšnost útoků zvyšuje podceňování hrozeb i neopatrnost uživatelů
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram