Hlavní navigace

ChannelWorld vyhlašuje tři nejlepší partnerská setkání roku 2017

26. 2. 2018
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: ChannelWorld
Redakce ChannelWorldu již podeváté vybrala tři nejpovedenější a nejužitečnější partnerská setkání výrobců a distributorů. Všichni tři ocenění obhájili svá vítězství z předchozího ročníku.

Výrobci a distributoři ICT a spotřební elektroniky pro své resellery během roku běžně pořádají desítky partnerských setkání, seminářů a dalších akcí. Ani rok 2017 nebyl výjimkou a ChannelWorld se snažil alespoň ty zásadnější akce pokrývat ve svých reportážích.

Stejně jako každý rok jsme i letos ze setkání, kde jsme byli mediálním partnerem, vybrali ta nejlepší. Tentokrát jsme nově zohlednili také názory samotných partnerů, které jsme posbírali v rámci podkladů pro ocenění ChannelWorld Awards 2017.

Musíme uznat, že kdybychom hodnotili jen podle zábavy a kurióznosti tematiky, výsledek by mohl vypadat částečně jinak. Partnerské akce však mají být hlavně o spolupráci, takže efektivita setkání a množství obchodních příležitostí hrají významnou roli.

Komu z distributorů a výrobců patří ocenění ChannelWorldu za rok 2017, se dozvíte níže.


Kritéria hodnocení:

1. Přínos pro partnery – naplnění očekávání účastníků ať už po stránce rozvoje obchodních příležitostí, osobních kontaktů nebo nabytých vědomostí.

2. Organizace – k úspěšné akci patří také dobrá organizace, která poskytuje partnerům potřebné zázemí k naplnění cílů setkání.

3. Atmosféra akce – atmosféru lze ovlivnit předchozími body stejně jako výběrem vhodného místa konání a doprovodného programu.


Redakce ChannelWorldu tímto vyhlašuje – v abecedním pořadí podle jména pořadatele – následující trojici partnerských setkání jako nejlepší v roce 2017:

Streetartová série setkání AT Computers

AT Computers 2017

Už venkovní přístup do hotelu Jezerka na Seči naznačoval, co se na podzimních setkáních AT Computers bude dít. Posprejovaný vrak aut, hořící barely, desítky sprejů a grafitti nápisy daly jasně znát, že tentokrát půjde o poměrně pouliční záležitost.

Reselleři se rozdělili do pěti týmů, které pak hostesky celý den vodily na jednotlivé prezentace a workshopy. Celkově se na sérii pěti setkání podílelo 78 výrobců se 112 workshopy a prezentacemi a bezpočtem výstavek.

Poslední workshop končil kolem sedmé hodiny a pak už se všichni mohli těšit na raut, zábavu a relax podle scénáře ATC: street dance show, žonglování, sprejerská show, beatbox a živá hudba k poslechu a tanci.

Kompletní reportáž s galerií najdete zde.


Barevný podzimní eD World 2017

eD World 2017

Distributor eD system Czech opět uspořádal jednu z největších akcí na českém trhu. Loňský eD World nabídl podzimní téma „svět barev“ a zaměřil se zejména na produkty zobrazující barvy, tedy tiskárny, monitory, projektory nebo špičkové smartphony.

Připraveny byly prezentace novinek 57 ICT značek a výstavka sestavená z více než padesáti stánků. Celou akcí prováděla moderátorka Inna Puhajková, které při zahájení sekundoval marketingový ředitel eD system Czech Daniel Vondráček.

V rámci doprovodného programu si mohli účastníci zasoutěžit v několika herních stáncích. V herní zóně Lynx se konala soutěž ve hře Trackmania o dva drony. Celodenní program završilo tradičně losování tomboly.

Kompletní reportáž s galerií najdete zde.


Tábornická romantika s Esetem

SEP 2017

Loňský ročník Setkání Eset partnerů 2017 se vrátil na břehy Máchova jezera, oblečen do tábornického a připravený na příjemný den strávený převážně mimo hotelové síně a chodby, byť vše začalo relativně nevinně klasickým blokem prezentací v konferenčním sálu hotelu Port.

Zbytek programu se však konal v kouzelném prostředí kozí farmy a parostrojního pivovaru, kam partnery vozily autobusy. Atmosféra byla po celý den velmi uvolněná a oběd se například podával z vojenské kuchyně pod širým nebem mezi pasoucími se kozami.

Večer pak účastníky čekal zlatý hřeb v podobě party, během níž mimo jiného zahrála kapela Lost Clusters spoluzakladatele Esetu Miroslava Trnky, došlo na udělení ocenění za rok 2016 a samozřejmě nechyběl bohatý raut a něco na zahřátí.

Kompletní reportáž s galerií najdete zde.


Podívejte se také na Top 3 partnerská setkání roku 2016201520142013201220112010 a 2009.

Channelworld_ozveny

Zdroj: ChannelWorld

$NL$

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Upgrade domácí sítě pomocí Wi-Fi 6 routeru již od necelých 1 000,– Kč
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Allegro míří na Slovensko, nabídne i zboží českých obchodníků
Allegro míří na Slovensko, nabídne i zboží českých obchodníků
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
Asus ExpertBook B9: vybavená kancelář pod kilogram
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti
Fotoreportáž: Serverová konference Compos Distribution připomněla 20 let společnosti