Hlavní navigace

UTM stress test

Redakce  | 2.8.2021 11:55

Sdílet

Termín a čas konání: 30.9. 2021 (13:00) - 30.9. 2021 (16:30)
Typ akce: Online workshop
Cena: Vstup zdarma
Pořadatel: Alternetivo s.r.o.
Místo konání: Online workshop Alternetivo
Více informací: https://www.alternetivo.cz/utm-stress-test-30-9-2021-_d79372.html

Bezpečnost se nekompromisně stává tématem #1 napříč veškerou síťovou infrastrukturou. Události posledních měsíců a s tím související násobně větší a důležitější využití světa online přivádějí komplexní bezpečnostní řešení na hlavní scénu.

#NextGenerationFirewall #UTM #EndPointSecurity #Cloud #Automation #AI – tato i celou řadu dalších komponent komplexní síťové bezpečnosti dnes musí architekti a designeři zvažovat a správně implementovat.

Síťová bezpečnost již dávno není o srovnání několika boxů z pohledu výkonu a ceny. Je to nejkomplexnější síťový rébus, který se stal v dnešním světě tím nejdůležitějším, nejsledovanějším a současně nejrychleji se měnícím. Stal se “Formulí 1” síťového světa. Bezpečnost se tak jednoznačně stává nejsledovanějším závodem globální síťové scény.

A protože sledovat, analyzovat, a především pak co nejlépe řídit bezpečnost představuje náročnou a komplexní úlohu, rozhodli jsme se tuto scénu síťové “Formule 1” zanalyzovat a otestovat. Našim cílem právě začínající analýzy jednotlivých stájí nabízejících bezpečnostní síťové řešení není vybrat nejlepší či určit vítěze.

Cílem je otestovat a vyhodnotit, kde má jaké řešení výhody a pro jakou trať obráceně nemusí být vhodné. Budeme hodnotit nejen výkon či točivý moment jednotlivých boxů, resp. motorů v ideálních podmínkách, ale bude nás zajímat jak se řešení chová s postupně zapínanými jednotlivými moduly, kdo umí rovinky, kdo je obráceně stabilní v zatáčkách či za deště, resp. pod útokem.

Vyhodnotíme i zázemí týmů, jak z pohledu řízení vozů na trati z cloudu, resp. depa, ale i jejich management, efektivitu správy a celou řadu dalších faktorů. V cíli naší analýzy bychom tak měli být společně schopni pojmenovat klíčové výhody jednotlivých stájí, resp. vozů.

Výběr toho správného řešení pak bude již na vás, dle vašich podmínek, kde potřebujete s dotyčným monopostem jezdit. Každý vůz je králem na své trati.

Jak se chová nejrychlejší vůz světa na trati, pro kterou skutečně nebyl designován? Víc než zajímavě, pojďme spolu nahlédnout>>.

Pojďme i my překročit stín očekávané závodní trati a pustit monoposty síťové bezpečnosti do běžných nám blízkých ulic všedního síťového světa. Pojďme zanalyzovat a vyhodnotit jak se chovají jednotlivé bezpečnostní síťové platformy vycházející z konceptů #NextGenerationFirewall či #UTM na komplexní trati českého SMB či Enterprise prostředí!

To a ještě mnohem více se dozvíte v plánovaném unikátním technickém workshopu 30.9.2021, kde vám naservírujeme výsledky naší analýzy. Na startovním poli jsou již potvrzeny stáje #CheckPoint #Cisco #Meraki #Watchguard #Fortinet #Huawei #Zyxel ale i další …

Pokud hledáte i vy stručný, věcný a přesto komplexní rozbor možných bezpečnostních řešení pro segment SMB či Enterprise, je toto workshop přesně pro vás.

Vítězem bude každý v cílové rovince na cílové pásce!

Redakce  | 2.8.2021 11:55
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.