Hlavní navigace

Ready – steady – go: Start mladých podniků na veletrhu CeBIT 2018

Redakce  | 24.1.2018 14:30

Sdílet

Termín a čas konání: 11.6. 2018 (09:00) - 15.6. 2018 (17:00)
Typ akce: veletrh
Cena:
Pořadatel: Deutsche Messe
Místo konání: Hannover Messe, Hermesallee 30521, Hannover
Více informací:

Nový veletrh CeBIT je zaměřen na obchod, kontakty a nové myšlenky a vytváří tak ideální prostor pro mladé a zajímavé podniky, které hledají nové obchodní partnery a chtějí se představit na mezinárodním trhu.

Místem setkání mladých podniků je „scale11“. Výstavní část určená startupům, investorům a zavedeným podnikům se uskuteční pro heslem „Ready – steady – go“ v rámci platformy d!tec 11. - 15. 6. 2018 v hale č. 27.

Svaz startupů jako nejdůležitější kooperační partner

Nejdůležitějším partnerem veletržní správy Hannover Messe při vývoji a přípravě přehlídky „scale11“ je svaz německých startupů Startup-Verband, který je realizátorem několika informačních a diskusních akcí, které budou po několik dnů probíhat na pódiu expertů v hale č. 27.

Jejich součástí budou především panelové diskuse na specifická témata se zástupci startupů, ale také s politiky, investory a významnými osobnostmi obchodu a trhu.

Novinka: Startup-TV

Poprvé bude na veletrhu každý den probíhat v časných odpoledních hodinách probíhat přibližně hodinové živé vysílání z haly č. 27. Tématem vysílání budou noví vystavovatelé a startupy. Program bude vysílán prostřednictvím komunikačních kanálů mediálních partnerů Svazu startupů.

Founders Fight Club vybere nejlepší startupy

Kdo má dost odvahy vystoupit na otevřené scéně a utkat se s ostatními mladými podniky, může se zúčastnit verbálního klání klubu Founders Fight. Ve slovním klání se utkají dva zakladatelé mladých firem, kteří budou usilovat o uznání poroty složené z odborníků.

Dalšími body programu klubu Founders Fight budou také tematické, odborné panelové diskuse a Startup-Pitches na vlastní „Startup Stage“v rámci přehlídky „scale11“. Zúčastnit se jich mohou všechny startupy, které na veletrhu CEBIT 2018 vystavují v rámci přehlídky „scale11“.

FuckUp Nights prezentují historii nezdarů

Mladé podniky jsou nejen úspěšné, mohou se setkat i s nezdary. Neúspěchy patří k životu a člověk se z nich může poučit, jak dokazují přednášky tak zvaných FuckUp Nights. Ve středu 13. 6. budou zástupci startupů vyprávět během prezentací dlouhých až 15 minut své příběhy, které doprovázel neúspěch, a současně budou poskytovat cenné rady do budoucna.

FuckUp Nights je známý mezinárodní formát, který vznikl v Mexiku. Podnikatelé zde otevřeně hovoří o chybách a svých neúspěších. Jde přitom o to, že startupy se mohou bezesporu poučit i z neúspěšných příběhů.

Možná najde v přednáškách poučení i Yannick Kwik. Tento velmi úspěšný inovátor a celosvětový ředitel FuckUp Nights navštíví v červnu 2018 CEBIT, aby si sám udělal obrázek o kreativitě, úspěších a neúspěších startupů, které se představí na veletrhu.

Investors Club coby VIP klub pro potenciální investory

Tento prostor v rámci přehlídky „scale11“ je k dispozici všem podnikům a potenciálním investorům, kteří se budou chtít setkat v exkluzívní a klidné atmosféře s vybranými startupy a vést s nimi důvěrná jednání. Podniky, které mají o účast zájem, mohou získat klubové vstupenky od února 2018 za 300 € na webové stránce veletrhu CeBIT.

Redakce  | 24.1.2018 14:30
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.