Hlavní navigace

Comguard - Technologická snídaně pro partnery 16. 10. 2018

Redakce  | 18.9.2018 18:51

Sdílet

Termín a čas konání: 16.10. 2018 (09:00) - 16.10. 2018 (13:00)
Typ akce: Partnerské setkání
Cena: zdarma
Pořadatel: Comguard
Místo konání: Konferenční centrum GreenPoint, Dvouletky 529/ 42 100 00, Praha 10
Více informací: https://www.comguard.cz/novinky/aktuality/comguard-technologicka-snidane-pro-partnery-16102018-1/

Rádi bychom Vás pozvali na bohatou snídani spojenou se zajímavým programem plným informací z oblasti kybernetické bezpečnosti.

Na připraveném workshopu se v krátkém shrnutí dozvíte o novinkách a zajímavostech ze světa IT security. Přineseme Vám aktuální informace o aktuálních bezpečnostních hrozbách a také je pro Vás připraven blok zahrnující představení široké škály služeb společnosti Comguard.

Z programu vybíráme:

  • ThreatGuard 2.0 (virtuální bezpečnostní analytik) – revoluční služba přináší nejen nové a přehledné webové rozhraní ale nabízí partnerům obchodní model na míru (multitenantnost, news, privátní chat, sdílené know-how atd)
  • Trendy v oblasti chytré ochrany - prezentace o nejnovějších technologiích v produktech Sophos Endpoint Protection, jako je Deep Learning, Self Isolation a EDR (Endpoint Detection and Response). Nebudou chybět ani praktické ukázky zachycení útoku ransomware.
  • Rapid 7 – Vulnerability scany a jejich přínos – Na rozdíl od tradičních řešení se jedná o jednoduché a inovativní řešení pro komplexní výzvy v oblasti IT bezpečnosti, které poskytuje přehled o bezpečnosti zařízení a uživatelů jak ve virtuálních, mobilních a soukromých, tak i ve veřejných cloudových sítích. V rámci workshopu bude prezentována ukázková případová studie.
  • Barracuda - představení řešení centralizace a poskytování sdílených e-mailových služeb a AntiSpam ochrany.
  • ObserveIT – monitoring a audit v podobě videozáznamů a textových logů všech uživatelů. Představení nových funkcionalit v nejnovější verzi.
  • Lastline - Sandbox nové generace - dle NSS labs nejpokročilejší a nejlépe hodnocený sandbox na světě, kterému neunikne žádný malware proudící do Vaší společnosti skrze email nebo web, umí kontrolovat jako jediný i operační systém na úrovni assembleru.

Workshop bude zakončen diskuzí, kdy se můžete našich odborníků a zástupců výrobců na cokoliv zeptat.

Počet míst je omezený, proto prosím neváhejte s registrací!

Registraci prosím proveďte zde.

Redakce  | 18.9.2018 18:51
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.