Hlavní navigace

Vychází zářijové vydání časopisu ChannelWorld

17. 9. 2015
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: ChannelWorld
Jaké bude CZC.cz po vstupu E-Commerce Holdingu? Je BYOD zlatou žilou pro bezpečnost? Jak si stojí byznys se smartphony Accent (phoneLevel) proti Xiaomi, THL či Doogee (Lion Mobile)? Proč (ne)používáte partnerské portály? Čtěte ChannelWorld.

V aktuálním vydání ChannelWorldu naleznete aktualizované srovnání funkcionalit a nástrojů dostupných na partnerských portálech výrobců. Mají tyto weby vůbec smysl? A co udělat proto, aby pro vás byly použitelné?

Ve velkém rozhovoru s generální ředitelkou CZC.cz Jitkou Dvořákovou se dozvíte více o letošní největší investici na českém trhu IT a o dalších plánech tohoto e-tailera.

ChannelWorld 4-2015 (září)Informace GfK o českém a slovenském trhu tiskových zařízení doplňují rozhovory s Martinem Kozderou a Jirkou Sedláčkem z Oki a Tomášem Holubcem z Konicy-Minolty. Dozvíte se také více, jakou odměnu dostali od Janusu nejlepší prodejci Kyocery.

Chytrá elektronika je největší trend ve spotřebním elektru. To, že jde dalece za svět tzv. wearables, se dozvíte v článku, který vám poradí, jak na její prodej.

Co se peče v broadline distribuci odhalují v rozhovorech generální ředitelé Petr JandíkAsbis CZ a Pavel KociánABC Data.

V obchodních tipech se tentokrát dočtete, jakých chyb se vyvarovat, aby uzavření obchodu dopadlo podle představ (nebo aby alespoň dopadlo).

V aréně IT gladiátorů proti sobě vystoupili zástupci dovozců chytrých telefonů. Jak získat dvoucifernou marži ukazují Jiří Opletal z Lion Mobilu a Ondřej Livora z phoneLevelu.

Sekci distribuce a prodeje s přidanou hodnotou otevírá velký rozhovor s Petrem Kulišem a Martinem Skalíkem – dvěma muži ve vedení DNS. Co myslí tím, když říkají „hledáme problémy“?

V diskuzi u kulatého stolu jsme se blíže podívali, kam směřuje bezpečnost v době cloudu a mobility. Je BYOD zlatou žilou pro bezpečnost? Téma bezpečnosti doplňuje rozhovor s Reném Pospíšilem z Interface Security, která je lokálním partnerem Bitdefenderu.

Na problematiku sítí jsme se tentokrát podívali optikou monitoringu a toho, jak vám může otevřít bránu do infrastruktury zákazníka. Na sítě navazujeme průvodcem Jak na IP dohledové systémy a informacemi o možnostech softwarových aplikací ve službách IP videa.

Nechybí ani pohled na byznys ve storagích a na to, jak neprodávat jen hardware, ale nabídnout to, co zákazník potřebuje. I zde nabídneme doplnění v podobě rozhovoru, tentokrát s Radoslawem Kedziou, CEO Huawei v ČR a SR.

Jak získat ChannelWorld?

Zaujalo vás zářijové vydání? Objednat si jej je nyní díky nové on-line trafice snadné. Po vybrání titulu ChannelWorld si můžete zakoupit libovolné číslo pohodlně přímo od vašeho stolu. K dispozici je také elektronicky zde.

ChannelWorld zdarma?

Zdarma můžete ChannelWorld získat snadno - stačí hlasovat v ChannelWorld Awards 2015 o IT distributory a výrobce roku zde.

Channelworld_ozveny


Nejste ještě registrování na webu ChannelWorldu? Registrace vám umožní přístup k obsahu a službám pro resellery, mezi které patří pravidelný informační newsletter ChannelWorld News, nebo přístup do vyhledávače distributorů.

Podělte se s námi také o vaše náměty a tipy. Zajímá nás, co byste si chtěli přečíst a jaký máte na ChannelWorld názor. Pište na ChannelWorld@idg.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Jiří Havlíček jmenován generálním ředitelem Daktely
Jiří Havlíček jmenován generálním ředitelem Daktely
Allegro míří na Slovensko, nabídne i zboží českých obchodníků
Allegro míří na Slovensko, nabídne i zboží českých obchodníků
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?