Hlavní navigace

Online konferenci eD Profi sledovalo přes 400 diváků

27. 11. 2020
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: eD Profi
Celodenní virtuální akci mohli diváci z ČR i SR sledovat hned na třech platformách. Během dne se odehrálo celkem dvanáct prezentací od šestnácti prezentujících, které doplnili dva speciální hosté.

Společnost eD system ve čtvrtek 19. 11. 2020 úspěšně odvysílala celodenní online konferenci nejen pro partnery sítě eD Profi. Ke sledování online přenosu se v průběhu dne připojilo 407 diváků z České republiky a Slovenska.

Ti mohli první online setkání sledovat na třech platformách – přes speciální webovou mikrostránku distributora či sociální sítě Facebook a YouTube.

Průměrná sledovanost se během dne držela okolo 295 diváků s průměrným časem sledování 2 hodiny a 10 minut,“ uvedla event manažerka eD system Martina Brauner s tím, že u klasických, offline akcí eD Profi se účast pohybuje okolo 200 lidí.

Tucet virtuálních prezentací o aktuálních novinkách

Vysílalo se od 9 hodin ráno z pražského profesionálního 3D studia, kde nechyběla dlouholetá moderátorka eD Profi akcí Hana Koutná. Společně s ní na úvod vystoupil marketingový ředitel eD Šimon Churý, který divákům naznačil, že jde o přípravu na online marketingovou komunikaci pro rok 2021. 

Na obrazovkách diváci zhlédli během dne celkem 12 prezentací od 16 mluvčích. Většina z nich prezentovala právě z virtuálního studia, mnozí však byli připojeni na dálku ze svých domovů či kanceláří.

Spolu s eD se do akce zapojilo dalších 12 společností – Armor, Canon, DFMG, HP, Intel, Lexmark, Rema Systém, Samsung, Western Digital a Xerox.

Z aktuálních IT novinek byla řeč například o 27“ prohnutém monitoru Samsung Odyssey G7, multifunkci Lexmark MB2338adw nebo českých Wi-Fi routerech Turris. Zástupci značky Intel si pro diváky dokonce připravili prezentace hned dvě.

Nechyběli speciální hosté ani tombola

Konference eD system tradičně doplňují i speciální hosté – v dopoledním bloku se slova ujal Vítězslav Páral ze společnosti Rema Systém a prodejcům představil projekt zpětného odběru elektra, do kterého se eD nově zapojilo.

Po polední, obědové pauze prezentoval za holding DFMG (Digital First Marketing Group) druhý speciální host, digitální marketér Tomáš Jindříšek o tom, jak lépe a efektivněji prodávat v digitálním světě.

Součástí přednášek byl vždy prostor pro dotazy sledujících z řad IT resellerů. Ti mohli své otázky posílat v průběhu jednotlivých prezentací. Interaktivitu konference na závěr akce doplnila i tombola, kterou eD uspořádalo formou kvízu přes aplikaci Kahoot.

Té se zúčastnilo téměř 150 soutěžících a 63 nejlepších bylo oceněno cenami, mezi kterými byly tiskárny, LCD diplej, flash disky, paměťové karty i vouchery do eD Shopu.

DaaS, novinka v nabídce eD systemu

Po zobrazení výherců vystoupil na závěr online konference ještě jednou marketingový ředitel eD, který poděkoval moderátorce, všem zúčastněným značkám, sledujícím i realizačními týmu z řad eD i mimo něj.

Na závěr bych chtěl ještě prozradit úplnou novinku v naší nabídce, kterou spustíme v prosinci. Jde o novou službu DAAS, to znamená pronájem IT zařízení,“ prozradil Churý.

Channelworld_ozveny

Ta podle přinese partnerům eD nové zákazníky, kteří aktuálně nemohou nakupovat IT zboží jako investici, ale jsou připraveni si jej pronajímat jako službu.

Zdroj: eD system

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru