Hlavní navigace

Huawei vítá nové členy rodiny plně flashových úložišť OceanStor Dorado

21. 3. 2019
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: Entec Solutions
Výrobce využil veletrh MWC 19 k představení nové řady nižších, středních i vyšších úložišť OceanStor Dorado včetně pokročilých sérií Huawei OceanStor Dorado NVMe. Ve všech případech se jedná o celoflashové systémy.

Na veletrhu MWC19 společnost Huawei představila nižší třídu All-Flash systému OceanStor Dorado3000 V3 a All-Flash úložiště střední a vyšší třídy OceanStor Dorado NVMe, která nabízejí špičkový výkon, funkce vhodné pro průmyslové nasazení a vysokou efektivitu.

Úložné systémy splňují požadavky na použití v databázích, virtuálních desktopových architekturách (VDI), virtuálních serverových infrastrukturách (VSI) a dalších aplikacích a umožní datovým centrům ve finančním, výrobním a telekomunikačním průmyslu vstoupit do All-Flashové éry.

Pro podniky je klíčové, aby jejich infrastruktura byla připravena na budoucí rozvoj, a právě tomu slouží All-Flash úložiště, která odpovídají rychle se měnícím obchodním potřebám. Od spuštění řady All-Flash OceanStor Dorado V3 v roce 2016 se tyto produkty firmy Huawei na trhu značně rozšířily.

Podle statistik společnosti Gartner za 3. čtvrtletí roku 2018 společnost Huawei dosáhla na celém globálním flashovém trhu nejvyššího růstu tržeb. All-Flash pole střední a vyšší třídy OceanStor Dorado V3 od Huawei (včetně OceanStor Dorado5000 V3, OceanStor Dorado6000 V3 a OceanStor Dorado18000 V3) jsou první ve svém oboru, které plně podporují architekturu NVMe.

NVMe umožňuje rychlejší komunikaci mezi SSD a hostitelským systémem a nabízí výrazný pokles latence, který zlepšuje kvalitu datových služeb pro zákazníky. Nejrychlejší All-Flash úložiště střední a vyšší třídy OceanStor Dorado dosahuje latence pouhých 0,3 milisekund, což z něj činí jedničku ve svém oboru.

Nově představené OceanStor Dorado3000 V3 využívá špičkovou technologii FlashLink k zajištění stabilního výkonu i během období špičky. Inteligentní chip podporuje různé protokoly včetně nejvýkonnějších 32 Gbit/s FC a 100GE a inteligentní ovladač Baseboard Management Controller (BMC) od Huawei jednotným způsobem spravuje procesory, paměti a další komponenty, aby zkrátil dobu obnovy po závadách ze dvou hodin na deset minut.

OceanStor Dorado3000 V3 s komplexními funkcemi vhodnými pro průmyslové nasazení obsahuje technologie pro rovnoměrné opotřebení i patentovaný systém Huawei pro omezení vzniku opotřebení, aby zajistil robustnost a spolehlivost disků SSD. Inovativní technologie RAID-TP se dokáže vyrovnat se současným selháním tří různých disků SSD. 

Řešení v režimu aktivní-aktivní bez použití brány zaručuje dostupnost 99,9999 %. Řešení Converged Data Management (CDM) umožňuje zotavení po selhání (DR), zálohování s možností použít cloud stejně jako obnovu služeb na cloudu v řádu minut. Vysokou dostupnost služeb zajišťuje několik technologií na ochranu spolehlivosti.

OceanStor Dorado3000 V3 také využívá špičkové technologie pro inline deduplikaci a kompresi, aby snížilo náklady na spotřebu energie, chlazení, správu a údržbu, čímž dokáže snížit celkové provozní náklady (OPEX) o 65 procent. Díky tomu mohou naši zákazníci výrazně ušetřit a přitom nasadit technologie ve větším měřítku.

OceanStor Dorado3000 V3 je kompatibilní s více než 300 nejběžnějšími úložnými zařízeními a s 98 procenty IT infrastruktury používané v oboru, aniž by bylo nutné měnit stávající služby. Díky tomu je možné zajistit bezproblémovou modernizaci, jednodušší provoz a údržbu i rychlejší transformaci datových center.

Společnost Huawei se zavazuje přinášet digitální technologie všem organizacím ve státním i soukromém sektoru, finančních službách, energetice, přepravě, výrobě i dalších odvětvích, aby pomohla vybudovat plně propojený chytrý svět. 211 firem z žebříčku Fortune Global 500 včetně 48 z první stovky a více než 700 měst na celém světě si již vybralo Huawei jako svého partnera pro digitální transformace.

Channelworld_ozveny

Huawei poprvé představila své výrobky na veletrhu MWC 2019, který se konal 25. – 28. února v Barceloně; pod hlavičkou „Budujeme plně propojený, chytrý svět“ zde prezentovala své čtyři nejnovější vlajkové produkty a řešení. Více informací o digitálních proměnách průmyslu naleznete zde.

Zdroj: Entec Solutions

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Jiří Havlíček jmenován generálním ředitelem Daktely
Jiří Havlíček jmenován generálním ředitelem Daktely
Allegro míří na Slovensko, nabídne i zboží českých obchodníků
Allegro míří na Slovensko, nabídne i zboží českých obchodníků
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci