Hlavní navigace

eD system uspořádal další setkání eD Profi, opět v online formě

4. 6. 2021
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: eD Profi
Účastníci v průběhu osmihodinového vysílání vyslechli třináct odborných přednášek a na stránkách edprofionline.cz získali přístup také do výstavního sálu s jedenácti virtuálními stánky.

Společnost eD system pro své partnery uspořádala ve středu 2. 6. 2021 další online konferenci. Setkání prodejců IT z Česka a Slovenska eD Profi se podle distributora zúčastnilo patnáct světových IT značek a navštívily jej téměř čtyři stovky účastníků.

Organizátoři z řad distributora eD system pro diváky připravili plně virtuální prostředí zahrnující výstavní sál s virtuálními stánky, živé osmihodinové vysílání, řadu anket a soutěžních kvízů i dostatek prostoru pro interakci.

Jmenovitě se jednalo například o ukázky produktů konkrétních značek s odkazy na český i slovenský eD Shop, možnost přímého chatu na vybraných stáncích, soutěžní ankety na jednotlivých stáncích, technická vylepšení platformy či plná responze stránek,“ upřesnila organizátorka akce Martina Brauner.

Vhledem k nabitému programu se tentokrát návštěvníci dočkali oficiálního spuštění stránek o den dříve. Díky dřívějšímu zpřístupnění platformy získali dostatek času na to, aby si mohli v klidu projít veškerý připravený obsah, výstavní stánky zapojených značek nebo kompletní program konference.

Nabitý program na všech frontách

Celým dnem diváky již tradičně provedla moderátorka Hanka Koutná, která v devět hodin ráno přivítala diváky ve společnosti marketingového ředitele eD systemu Šimona Churého a slovenského obchodního ředitele Patrika Kajúcha.

Pro návštěvníky bylo připraveno osmihodinové vysílání v rámci kterého zaznělo přesně třináct odborných přednášek. Živě na kameru vystoupili zástupci značek Acer, Canon, Intel, Samsung, Samsung Smart Signage, Lenovo a Legrand.

Ze svých domovů či kanceláří se pak na dálku připojily značky Sharp/NEC, REMA, Verbatim a Western Digital. V průběhu přednášek Intel, Legrand a Lenovo diváci mohli zhlédnout také živou ukázku produktů ze speciálního showroomu.

Zažít tak mohli veřejnou premiéru novinky Lenovo X1 Titanium Yoga a prohlédnout si minipočítač Intel NUC nebo novinky ze stáje chytrých zařízení Legrand. Návštěvníci zároveň dostali možnost po celý den pokládat vybraným značkám dotazy skrze aplikaci Slido.

Prošvihli jste akci? Nevadí

I tentokrát byla pro návštěvníky připravena také speciální přednáška. Té se ujali obchodní ředitel eD system Tomáš Jungmann a ředitel nákupu Jan Novák, aby společně představili služby eD DaaS a eD SaaS, které distributor nově nabízí svým partnerům.

V rámci 25 minut přiblížili podstatu služby, tedy pronájem IT zařízení a softwaru jako služby, vysvětlili výhody pro prodejce i koncové zákazníky a vše přiblížili na konkrétních modelových ukázkách.

Již tradičně byla pro diváky připravena také řada příležitostí vyhrát ceny, a to prostřednictvím dvou soutěžních kvízů nebo anket přímo na stáncích. Veškerý obsah setkání navíc zůstane po dobu jednoho měsíce dostupný na webové stránce edprofionline.cz.

Počet diváků v den akce překonal hranici pěti stovek. Právě díky dostupným záznamům a nadále platformě edprofionline.cz však organizátoři očekávají další nárůst návštěvníků.

Channelworld_ozveny

Dle zkušeností z předešlých online akcí očekáváme přibližně zdvojnásobení návštěv stránek i zhlédnutí přednášek. Například u předešlé konference eD Expo jsme se dostali na téměř tři tisíce zhlédnutí. Celkové číslo pro eD Profi by se tak mohlo přehoupnout nad tisícovku,“ předpověděla Brauner.

Zdroj: eD system

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru