Hlavní navigace

Efektivní mítink nebo výuka ve škole od začátku do konce

25. 9. 2018
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: BenQ
Jak mohou inovativní interaktivní dotykové monitory pomoci inspirativní komunikaci a spolupráci? Seznamte se s funkcionalitami, které usnadňují bezdrátový přístup, sdílení, správu více účtů a současně chrání zrak uživatelů (partnerský příspěvek).

Interaktivní dotykové monitory BenQ jsou ideálním vybavením jednacích nebo školících prostor jakékoliv velikosti se stylovým designem, dvěma výkonnými reproduktory vyzařujícími dopředu integrovanými v soundbaru, který slouží současně jako prostor pro odložení interaktivních per.

S průkopnickými inovacemi jako je spolehlivá až 20dotyková technologie, nativní 4K rozlišení, prvky ochrany zraku, správa uživatelských účtů, BenQ dotykové monitory nabízí intuitivní dotykové možnosti práce/prezentace/školení/výuky, jednoduchou bezdrátovou prezentaci, otevřenou platformu pro další software, aplikace a bezproblémovou údržbu vysoce odolného zařízení.

Spolupracujte pomocí Inteligentní anotace a Multi-Touch

Interaktivní dotykové monitory BenQ jsou navržené pro moderní kanceláře a školy nabízejí nejlepší nástroje pro interaktivní setkání bez nutnosti žádných dalších počítačů. Aplikace EZWrite 4.1 obsahuje nástroje pro prezentaci, spolupráci, anotaci a následné kroky, které mohou podpořit bezproblémovou skupinovou diskusi, interakci a efektivní sdílení nápadů.

Díky až 20dotykové funkci se může zapojit do práce více účastníků najednou se svými nápady, spolupracovat a mít ještě lepší výsledky. Pro výuku ve školách jsou k dispozici praktické nástroje: kalkulačka, geometrické nástroje, odpočítávání, stopky, rozdělení obrazovky pro práci v týmech a další.

Sdílejte a spolupracujte s řešením bezdrátového připojení

Integrovaná do interaktivních dotykových monitorů společnosti BenQ, aplikace InstaQShare umožňuje jednoduchou bezdrátovou prezentaci a spolupráci pomocí zrcadlení obrazovky. Jednoduchým spuštěním hostitelské aplikace InstaQShare v interaktivním monitoru BenQ a stažením klientské aplikace na zařízení se systémem Android, iOS, Mac nebo Windows může až 16 účastníků schůzky hladce streamovat fotografie, hudbu, prezentace a videa ve formátu Full HD.

Navíc, bezdrátový prezentační systém BenQ InstaShow a dongle QCast WiFi vyhovují různým dalším potřebám bezdrátové prezentace. Bezinstalační prezentační systém instaShow může být jednoduše připojen k notebooku pro okamžitou bezdrátovou spolupráci, a to stisknutím jediného tlačítka – ideální řešení pro korporát s PC s omezenými instalačními právy. Alternativně QCast dongle umožňuje bezdrátové streamování Full HD z libovolného notebooku, zařízení iOS nebo zařízení Android.

Inteligentní systém pro personalizovanou správu souborů

Pro zajištění ochrany soukromí a zajištění pohodlí mají interaktivní monitory BenQ funkci Smart Account Management System pro správu více účtů pomocí technologie NFC. Ta umožňuje přednášejícím přímo přistupovat k nastavení osobních souborů a složek a také k přizpůsobení nastavení prezentace na inteaktivním monitoru jednoduše přiložením NFC chipu k snímači předního panelu. Navíc Smart AMS nabízí také okamžitý přístup k důležitým službám úložiště cloud, jako je Google Drive a Dropbox po přihlášení, aniž by musel uživatel zadávat heslo.

Řešení Smart Eye-Care

Interaktivní monitory společnosti BenQ byly navrženy tak, aby chránily zrak. Poskytují patentovanou technologii v péči o oči, nulovém blikání a ultra nízké vyzařování modrého světla, která může být aktivována automaticky, když jsou účastníci blízko u monitoru.

To zabraňuje únavě očí a bolestem hlavy způsobené dlouhou prací u monitoru. S pomocí integrovaných snímačů pohybu může inteligentní řešení Eye-Care fungovat intuitivně. Kromě toho pokročilá ochrana povrchu displaye minimalizuje rušivé odrazy a oslnění pro optimální produktivitu a pohodlí.

Velký rozsah velikostí pro každý prostor

Interaktivní monitory BenQ jsou se vyrábějí ve dvou řadách a velkém rozsahu úhlopříček 55, 65, 70, 75 a 86“. Řada RP nabízí bezkrompromisní dokonalou interaktivní prezentační platformu pro libovolnou velikost zasedací/jednací místnost.

Channelworld_ozveny

Řada RM, která je určena pro školy, je cenově dostupným intuitivním interaktivním řešením. Bezchybné zobrazení ve 4K rozlišení s dopředu směrovanými reproduktory, interním systémem a podporou aplikací - to je interaktivní multidotyková prezentační all-in-one platforma moderní kanceláře nebo školy 21. století.

Autor je product marketing manager společnosti BenQ

Byl pro vás článek přínosný?

Čtěte dále

3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
3D tisk – jaké jsou náklady na 3D tisk?
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
Synology po roce ocenilo nejlepší české partnery, Aricoma získala double
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
ABSL: Čtyři z pěti center IT a podnikových služeb chtějí více šlápnout do automatizace
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
IDC: Globální dodávky pracovních stanic klesly, zlepšení je ale na obzoru
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
AMD kupuje Nod.ai, posílí možnosti open source softwaru pro umělou inteligenci
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?
Své finance můžete řídit kompletně z mobilního telefonu. Jak na to?