Hlavní navigace

Vyšel další tištěný speciál ChannelWorldu

3. 10. 2009
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Tento týden jsme zaslali na stoly našich registrovaných čtenářů již třetí letošní tištěný speciál ChannelWorldu. Jaká témata v něm naleznete? Kde bude k dostání část volného nákladu a co chystáme na listopad?

Zářijový ChannelWorld je venku, listopadový se blížíTištěný ChannelWorld byl vůbec prvním médiem, kde jsme ohlásili získání obchodní značky Distributor roku. Pod hlavičkou ChannelWorldu a vydavatelství IDG se tak letos uskuteční již třetí ročník této populární soutěže. Tradičně budete moci hlasovat ve dvou kategoriích IT distributor a IT VAD roku 2009. Termín startu soutěže ohlásíme již velmi brzy, takže sledujte ChannelWorld.

Pokračuje také partnerství ChannelWorldu s organizací Distree Events, která každý rok sezve distributory a výrobce z celého regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika) na jedno místo, kde mohou dohodnout nové kontrakty případně navázat obchodní spolupráci. Setkání Distree XXL se uskuteční v únoru opět v Monte Carlu a jeho součástí bude hlasování o EMEA Channel Academy Awards 2009. Výsledky vám nabídneme doslova online.

A co dalšího najdete v zářijovém tištěném speciálu? Podívali jsme se podrobně na věrnostní a motivační programy distributorů v Česku a na Slovenku. Zatímco někteří své programy zrušili, jiní je startují. Zapojením do nich nic neztratíte, můžete jen vydělat, takže určitě doporučuji vaší pozornosti.

Na jeden z nejvýraznějších trendů letošního roku se zaměřil ve svém příspěvku Martin Zikmund. Netbooky a nettopy totiž dosahují rekordních prodejů a ve speciálu proto najdete několik prodejních tipů i přehled jednotlivých výrobců a jejich distributorů.

Bývalý šéfredaktor PC Worldu a dlouholetý specialista na oblast tiskáren a tiskových řešení Václav Maletinský připravil pro ChannelWorld přehled trhu zaměřený právě na tiskárny a služby, které k nim můžete nabídnout.

Několik tipů na luxusní dárkové zboží nabídl v sekci Reseller CE Jakub Kuneš a doplnil je o prodejní argumenty, které mohou sloužit k pobavení vás i vašich zákazníků.

Sekci VAR neboli Reseller s přidanou hodnotou jsme opět připravili ve spolupráci s předními distributory s přidanou hodnotou (VAR). Jejich experti pro nás tentokrát sepsali prodejní argumenty pro oblast virtualizace desktopů a tip na jednu z rozvíjejících se technologií, která bývá nazývána Wi-fi 4. generace.

KL24

Objednávky a příští číslo

Pokud nepatříte mezi registrované čtenáře ChannelWorldu nebo součást databáze resellerů a VAR vydavatelství IDG, máte ještě několik možností, jak zářijový speciál získat. Bude totiž k dostání také na všech říjnových akcích předních českých IT distributorů. Tou nejbližší je úterní eD World. Pokud se vám ani touto cestou nepodaří speciál získat, můžete si o něj jako reseller nebo VAR napsat také na adresu ChannelWorld@idg.cz.

Tou nejistější cestou jak získat speciály ChannelWorldu zůstává registrace na našem webu. Listopadový speciál se blíží, podívejte se, co vám nabídne a registrujte se k jeho odběru.

Čtěte dále

HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
HP ukázalo nové laptopy s podporou AI
IDC: Optimismus pokračuje, trh PC monitorů vyrostl o 5,9 %
IDC: Optimismus pokračuje, trh PC monitorů vyrostl o 5,9 %
Mastercard: IT experti v Česku počítají s tím, že kyberútoky i nadále porostou
Mastercard: IT experti v Česku počítají s tím, že kyberútoky i nadále porostou
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
Pronikněte do světa investic s podporou spolehlivého partnera
Anketa ChannelWorldu o monitorech
Anketa ChannelWorldu o monitorech
Sophos: Ransomwarem byly zasaženy dvě třetiny zdravotnických organizací
Sophos: Ransomwarem byly zasaženy dvě třetiny zdravotnických organizací