Hlavní navigace

Vychází zářijový tištěný speciál ChannelWorldu

23. 9. 2011
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor:
Třetí tištěný speciál roku 2011 právě vychází. Koho jsme tentokrát pozvali do IT Gladiátorů, o čem se diskutovalo u kulatého stolu a jaké analýzy jsme pro vás připravili?

Vychází zářijový tištěný speciál ChannelWorlduHlavním tématem zářijového tištěného speciálu jsou partnerské programy výrobců a věrnostní a motivační programy distributorů. Kromě změn v posledním roce a aktuálních či zrovna připravovaných novinek naleznete v článku také tabulky s přehledem programů 24 výrobců hardwaru, 18 výrobců softwaru a 14 distributorů působících na českém i slovenském trhu.

GfK pro vás tentokrát připravilo komplexní analýzu prodejů na trhu tiskových zařízení a skenerů. Dozvíte se, jak se v prodejních kanálech dařilo černobílým i barevným multifunkčním zařízením, samostatným tiskárnám v různých technologiích a o jaké skenery je v ČR zájem.

IT Gladiátorech proti sobě stanuli Roman Vejražka, business account manager ze společnosti Epson, a Radek Pospíšil, sales and marketing manager ze společnosti NEC. Argumentovali pro vhodnost technologií 3LCD a DLP při prodeji projektorů do různých oblastí, lákali partnery na prodej do vertikál a samozřejmě představili podporu jak pro volume prodejce, tak pro resellery a dodavatele s přidanou hodnotou.

Pokud provozujete e-shop či nějakou formu katalogového prodeje, určitě vás bude zajímat, jaké jsou aktuální možnosti přepravních služeb. Nabídka na trhu se totiž rozšiřuje, specializované služby pro e-shopy již připravila Česká pošta, ale např. i PPL či DPD.

Marek Šalanda tentokrát připravil kulatý stůl jako Malého průvodce prodejem bezpečnosti. Zástupci společností AVG, Check Point, Symantec, a VAD distributorů Annex NET a DNS diskutovali nad příležitostmi v oblasti bezpečnostních řešení pro menší a střední firmy. Co zákazníci vlastně chtějí a jakých chyb se vyvarovat při prodeji „bezpečnosti“?

U malých a středních firem jsme zůstali také s tématem prodeje síťových řešení. V jakém okamžiku se firma stává klientem poptávajícím inovaci sítě? A jaké argumenty při přípravě nabídky a jejím obhájení použít? Kdy nabídnout bezdrátové prvky a kdy se vyplatí zvážit PoE?

V seriálu školení jsme si tentokrát vzali na mušku školicí centra HP. V jakých prostorech a s jakými podmínkami se můžete zúčastnit školení a získat certifikace u HP? Náročnost přiblíží i názory partnerů, kteří absolvovali jak technické, tak obchodní kurzy.

Nemáte předplatné a chtěli byste získat zářijové číslo?

Zaujalo vás zářijový speciál? Objednat si jej je nyní díky nové on-line trafice snadné. Po vybrání titulu ChannelWorld si můžete zakoupit libovolné číslo pohodlně přímo od vašeho stolu i kliknutím na tlačítko níže.

Pokud tištěný speciál neodebíráte pravidelně a rádi byste, máte možnost jej získat s 50% slevou při registraci na webu ChannelWorldu. Plná cena celoročního předplatného je 400 Kč/17,3 EUR. Lze jej také získat ve výhodném balíčku s ComputerWorldem a dalšími bonusy za 536 Kč/23,3 EUR.

MMF24


Nejste ještě registrování na webu ChannelWorldu? Registrace vám umožní přístup k obsahu a službám pro resellery, mezi které patří pravidelný informační newsletter ChannelWorld News, nebo přístup do vyhledávače distributorů.

Podělte se s námi také o vaše náměty a tipy. Zajímá nás, co byste si chtěli přečíst a jaký máte na ChannelWorld názor. Pište na ChannelWorld@idg.cz a do předmětu uveďte "Tip pro ChannelWorld".

Čtěte dále

Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Slack: Pět typů lidí, kteří definují budoucnost práce s umělou inteligencí
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Josef Šikýř je novým servisním ředitelem NTT Data
Josef Šikýř je novým servisním ředitelem NTT Data
PoE extender od Zyxel Networks pomáhá překonat problémy s nasazením sítí na velké vzdálenosti
PoE extender od Zyxel Networks pomáhá překonat problémy s nasazením sítí na velké vzdálenosti
Obrazem: Adaptivní zážitky na Sophos Xperience Roadshow 2024
Obrazem: Adaptivní zážitky na Sophos Xperience Roadshow 2024