Hlavní navigace

Top 3 partnerská setkání roku 2010

10. 1. 2011
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor:
Na partnerská setkání, semináře či konference výrobců a distributorů se řada z vás vydá alespoň jednou za rok. Letos se pořadatelé akcí opět předháněli v originalitě a přínosu pro resellery. V redakci ChannelWorldu jsme proto připravili shrnutí těch nejzdařilejších za předešlý rok.

Vybírali jsme z akcí, kde byl ChannelWorld mediálním partnerem, nebo se zúčastnil prostřednictvím návštěvy někoho z redakce, případně dostal na akci pozvánku. Kritéria hodnocení jsme zvolili následující tři:

1) Přínos pro partnery – Tedy zda se naplnila očekávání účastníků ať už po stránce rozvoje obchodních příležitostí, osobních kontaktů nebo nabytých znalostí a vědomostí.
2) Organizace – K úspěšné akci patří také bezchybná organizace, která poskytuje partnerům potřebné zázemí k naplnění cílů setkání.
3) Atmosféra akce – Atmosféru lze ovlivnit předchozími body stejně jako výběrem vhodného místa konání a doprovodného programu. Vytvářejí ji zejména spokojení účastníci akce.

Která partnerská setkání jsme tedy ocenili jako Top 3?


1) Série partnerských setkání AT Computers

IT distributor roku 2009 AT Computers připravil pro své partnery v průběhu roku 2010 několik akcí. „Božské setkání“ setkání s partnery sítě Comfor či AutoCont v hotelu Jezerka u přehrady Seč se neslo v hesle: Pojďte s námi vyjít na Olymp a zkusit si „jaké by to bylo.“ Bazén, vířivku, bowling, nebo místnost s Nintendo Wii a dalšími atrakcemi si nenechalo ujít více než 200 zástupců poboček prodejní sítě Comfor a více než dvě desítky nejvýznamnějších IT výrobců. Nejen pro partnery ze sítě Triline připravilo AT Computers sérii kabaretních show, na kterých celodenní cykly přednášek a workshopů večer doplnil raut se zábavným programem. Každá akce obsahovala přes 25 odborných prezentací a řadu výstavek zboží, kterých se celkově zúčastnilo přes 1230 lidí.

Série partnerských setkání AT ComputersProhlédněte si reportáž s fotografiemi ze setkání sítě Comfor a Triline.

2) Setkání Eset partnerů – SEP 2010

Eset Software vloni pokračoval v netradičním stylu partnerských setkání. Oficiálně se totiž reselleři mohli tentokrát setkat v Jánských Lázních s mimozemskou civilizací, která požádala Eset o pomoc při boji proti virům. Při kosmické expedici se partneři seznámili s možnostmi a formami podpory a také s novými příležitostmi v prodeji. Odpolední výcvik, který zahrnoval např. zorbing, slalom na segway, ovládání robotů a další sportovní a zábavné akce, připravoval účastníky na večerní mimozemské setkání s rautem a laserovou a vodní show. Společnosti Eset se jednoznačně povedlo obhájit svůj loňský úspěch a zaslouženě jí patří ocenění v Top 3 partnerských setkáních roku 2010. O čemž svědčí i spokojenost účastníků s naplánováním a organizací akce.

Setkání Eset partnerů - SEP 2010Přečtěte se si reportáž ze Setkání Eset partnerů SEP 2010 a podívejte se na video.

3) Partnerské setkání SWS v Čejkovicích

Podzimní setkání obchodních partnerů SWS se konalo již po 21. a tradičně v prostorách zámku Čejkovice. Od rána zástupci výrobců na desítkách přednášek informovali prodejce o aktuálních obchodních příležitostech a připravovaných novinkách jak v oblasti produktů, tak podpory. Venkovní prostory nádvoří obsadily stánky generálního partnera - Lenovo, který vlastním programem bavil korzující návštěvníky. Workshop výrobců pak probíhal odpoledne v nedaleké hale. Po večerním rautu se účastníci mohli nechat „zmást“ magií Roberta Foxe a odreagovat v rytmu Cimbálové muziky Morava či „Erotickým půvabem v tanečním pohybu.“ Nechyběla ani prohlídka Templářských sklepů. Uvolněná atmosféra a průběh akce jí zasloužily umístění v Top 3 partnerských setkání roku 2010.

Partnerské setkání SWS v Čejkovicích 2010Průběh setkání si můžete prohlédnout ve fotoreportáži.

CS24


Každé hodnocení je samozřejmě subjektivní a i když jsme se snažili přihlédnout zejména k názorům účastníků akce, je možné že byste mezi Top 3 Partnerská setkání roku 2010 zařadili i další akce loňského roku. Budeme  jen rádi, pokud své favority zmíníte v diskuzi pod tímto článkem. Samozřejmě oceníme, pokud se s námi podělíte i o vaše zážitky z uvedených Top 3 partnerských setkání.

Váš ChannelWorld

Čtěte dále

Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Salesforce a Google Cloud společně poskytují autonomní agenty s AI
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Software602: Třetina českých firem téměř vůbec nedigitalizuje
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi
Příběh české pobočky EET Group: Od prodeje repasovaných počítačů přes tiskárny až k celoevropskému distributorovi
CyberPower s novým servisním partnerem
CyberPower s novým servisním partnerem
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Lucie Jahnová je novou ředitelkou týmu kybernetické bezpečnosti v Seyforu
Pozvánka na Synology Experience Day 2024
Pozvánka na Synology Experience Day 2024