Hlavní navigace

Infinix uvádí svůj první skládací smartphone ZERO Flip

1. 10. 2024
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Infinix
Infinix představuje svůj první skládací smartphone a vlajkový model ZERO Flip. Tento smartphone je jediným zařízením ve své třídě, které nabízí 4K ProStable video na přední i zadní kameře spolu s konektivitou s GoPro a působivou výdrží baterie. Interaktivní, přizpůsobitelný displej Dynamic MultiView a použití trendy barvy roku 2025 „Blossom Glow“ zvyšují jeho atraktivitu.

ZERO Flip je nástrojem pro tvůrce obsahu a vlogery. Ve složeném stavu se ZERO Flip promění v mini DV (digitální video), které nabízí snadný úchop pro zachycení momentů života. Vestavěný AI Vlog Mode poskytuje pokyny, jak usnadnit několika klepnutími proces vkládání.

Jako flip telefon umožňuje ZERO Flip volné polohování (30°–150°) v různých úhlech, což zajistí hands-free vlogování. Složením telefonu ho lze stabilně umístit na jakýkoli rovný povrch. Přední kamera s funkcí PDAF (fázová detekce automatického ostření) zajišťuje, že objekt zůstane dokonale zaostřený. 

Funkce duálního náhledu umožňuje uživatelům vidět se na externím displeji při záběrech zadní kamerou nebo když jim s fotografováním pomáhá kolega. Objektiv 50MP Ultra-Wide zachytí i rozsáhlé scény a poskytuje flexibilitu při ořezávání v postprodukci.

Integrace telefonu s kamerou GoPro usnadňuje obsluhu a konektivitu prostřednictvím programu Works with GoPro. Infinix ZERO Flip nabízí režim GoPro, který umožňuje upravovat parametry zařízení GoPro. Telefon může sloužit i jako monitor pro sledování a úpravu záběrů GoPro v reálném čase.

Kromě videa poskytuje ZERO Flip i dobré fotografické možnosti. Díky technologii In-Sensor Zoom mohou uživatelé dosáhnout dvojnásobného bezztrátového zoomu. Ovládání gesty a hlasem usnadňuje zachycení skupinových fotografií nebo selfie. AI algoritmus zlepšuje automatické nastavení rychlosti závěrky.

ZERO Flip nabízí kreativní přednastavené režimy pro snímky s dlouhou expozicí. AI technologie RAW HDR zajišťuje barvy a detailní snímky i v náročných podmínkách se zadním osvětlením. Při fotografování za špatných světelných podmínek zaručuje režim Super Night živé noční snímky.

Výrobce uvádí, že pant ZERO Flip vydrží minimálně 400 000 sklopení. Telefon je chráněn sklem Corning proti poškrábání. ZERO Flip má 4720mAh baterii a čipset MTK D8020 6nm zajistí dlouhou výdrž. Telefon váží 195 g a v rozloženém stavu má 7,64 mm.

TIP: Další produktové tipy najdete zde

Externí 3,64palcový displej na ZERO Flip poskytuje funkci Dynamic MultiView, která umožňuje přizpůsobitelné 3D animace a rychlé zkratky k oblíbeným aplikacím, jako jsou Instagram, YouTube a WhatsApp. Uživatelé mohou interagovat s různými dynamickými mazlíčky, včetně alpaky, jezevčíka, tučňáka, medvěda a siamské kočky, s možností zapojit se do miniher a soutěžit spolu.

Kromě toho displej Dynamic MultiView nabízí možnosti personalizace, jako jsou vlastní obrázky, externí animace obrazovky a fotorámečky. Umožňuje také prezentaci multifunkčních karet pro často používané funkce, jako je fotoaparát, hudba, telefon, počasí a budík.

KL24

ZERO Flip obsahuje nový AI algoritmus, který vylepšuje uživatelský zážitek. Kromě AI-asistované fotografie a videa je telefon vybaven technologií AI pro redukci šumu a vyladěním JBL pro optimalizovaný zvuk. Infinix integruje Google Gemini, který nabízí AI asistenta pro úkoly, jako je překlad, vyhledávání a sumarizace obsahu. S dalšími funkcemi, jako je AI-řízená NFC peněženka a AOD (Always On Display), zvyšuje pohodlí a činí každodenní aktivity plynulejší a efektivnější.

Zdroj: Infinix

Čtěte dále

Anketa ChannelWorldu o monitorech: Odpovídá Martin Hempl (MMD)
Anketa ChannelWorldu o monitorech: Odpovídá Martin Hempl (MMD)
IDC: Optimismus pokračuje, trh PC monitorů vyrostl o 5,9 %
IDC: Optimismus pokračuje, trh PC monitorů vyrostl o 5,9 %
Sophos: Ransomwarem byly zasaženy dvě třetiny zdravotnických organizací
Sophos: Ransomwarem byly zasaženy dvě třetiny zdravotnických organizací
Arrow Electronics je distribučním partnerem roku společnosti Pure Storage
Arrow Electronics je distribučním partnerem roku společnosti Pure Storage
Michal Dvorský jmenován CEO společnosti Digitask
Michal Dvorský jmenován CEO společnosti Digitask
Mastercard: IT experti v Česku počítají s tím, že kyberútoky i nadále porostou
Mastercard: IT experti v Česku počítají s tím, že kyberútoky i nadále porostou